Dømmekraft, professionsuddannelser og det profesionelle arbejde

UDGIVELSESDATO 19-06-2013
FORFATTER Britta Nørgaard
ISBN 9788771451993
FILSTØRRELSE 5,16 MB
FILNAVN Dømmekraft, professionsuddannelser og det profesionelle arbejde.pdf
Defalske9ere.dk Dømmekraft, professionsuddannelser og det profesionelle arbejde Image
I en tid, hvor mange professioner oplever øgede krav om kontrol, dokumentation, evidens og kvalitetssikring mener vi, der stadig er et stort behov for professionel dømmekraft. Bl.a. i politiets arbejde og i pædagogprofessionen skal der ofte handles her og nu, og i disse situationer præget af handletvang spiller dømmekraften en væsentlig rolle. I et udviklingsarbejde mellem Nordjyllands Politi og Pædagoguddannelsen i Aalborg har vi både teoretisk og praktisk forsøgt at indkredse begrebet. Hvordan taler man om begrebet, hvordan opleves begrebet af de studerende i de to professioner, og kan vi kvalificere dømmekraften gennem uddannelse? Vil et øget fokus på og anerkendelse af den professionelle dømmekraft medvirke til en øget anerkendelse af de involverede professioner?Artiklerne kan have bred interesse i forhold til både undervisere og studerende i professioner, hvor relationen er i centrum. Vi henvender os til både dem, der arbejder i teori og i praksis, og vi anser diskussionen om dømmekraft for at have vidtrækkende perspektiver. Det gælder både anerkendelse af de professionelle, og det gælder en tro på, at kvalificering af dømmekraft kan medvirke til at kvalificere de professionelle, så man måske også undgår uheldige situationer, konfrontationer og klagesager.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Dømmekraft, professionsuddannelser og det profesionelle arbejde blev skrevet den 19-06-2013 af forfatteren Britta Nørgaard. Du kan læse bogen Dømmekraft, professionsuddannelser og det profesionelle arbejde i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Britta Nørgaard.

Ivan Ilíitsj's død Læs online Lev Tolstoj - MCS Partners

Kultur - Mads, Jacob K og Jens. 1345 views. 0 comments.

Etikk, dømmekraft og profesjonsutøvelse - Universitetet i Agder

Det digitale vil spille en stor rolle, og i hvert fald halvdelen af efteruddannelsestilbuddet skal være digitalt hos DTU Learn for Life fordelt på de forskellige tilbud. Det er jo netop i en situation som denne, at man skal træne og udvikle sin organisation til f.eks. at kunne arbejde og lede på distancen...

RELATEREDE BØGER

Infinity Son
Walking in Provence - East: Alpes Maritimes, Alpes De Haute-Provence, Mercantour
Jouissance d’été, Chapitre 3 : Le Parc – Une nouvelle érotique
Udyret
Fortryllende tæt/En helt speciel aftale
Og
Le Cavalier – Une nouvelle érotique
The Steadfast Tin Soldier
Det rykker! Grundbog
Underdanmarks jægersoldater
Hvordan nogle mord vendte op og ned på det stille liv blandt beboerne i Holmelev
Chernobyl´s Atomic Legacy: 25 Years After the Disaster
Katinka, Katinka
Byen
Møder
Søfart & pengevæsen
Verden bedste drenge-dag
Casanova
Gør det du frygter