En anden kvinde

UDGIVELSESDATO 17-03-2014
FORFATTER Suzanne Rindell
ISBN 9788771480979
FILSTØRRELSE 5,95 MB
FILNAVN En anden kvinde.pdf
Defalske9ere.dk En anden kvinde Image
'DEN ANDEN foregår i New Yorks brølende 1920’ere. Hovedpersonen og bogens fortæller, Rose Baker, er maskinskriverske på en politistation i verden domineret af mænd. Det er hendes opgave at stenografere mordere og andre kriminelles tilståelser i retssalen.DEN ANDEN foregår i en ny æra for kvinder, hvor de victorianske normer er i opbrud.Roses liv ændrer sig for altid da en anden kvinde, Odelia, får arbejde som maskinskriverske på stationen.Rose er fascineret af den udadvendte og sexede Odelia, men snart udvikler sig fascinationen til en farlig besættelse.De to vidt forskellige kvinder udvikler et forhold, hvor de navigerer rundt i New Yorks underverden af speakeasies om natten samtidig med livet på kontoret om dagen.Bogen er The Great Gatsby møder Notes of a Scandal og The Talented Mr Ripley.En bog om en besættelse, der måske bliver til hovedpersonens egen undergang.ForfatterenSuzanne Rindell er i gang med at færdiggøre sin Ph.D. i engelsk litteratur på Rice-universitet. Hun er redaktørassistent på Narrative Magazine og bor i New York. The Other Typist er hendes første roman.'
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse En anden kvinde-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Suzanne Rindell. Med webstedet defalske9ere.dk læses En anden kvinde online nu så nemt!

En anden kvinde af Suzanne Rindell - Plusbog.dk

Utroskab med en anden kvinde. 17 november, 2018 admin2 Frække sexhistorier. Jeg har været gift med min mand i mange år og er mere en lykkelig sammen med ham og jeg har aldrig elsket en mand som jeg gør ham.

Katrine Axholm: Rasmus er forelsket i en anden

Den anden kvinde. Daniel Silva ... Daniel Silva er en meget populær thrillerforfatter, læst af millioner verden over. Hans serie om agenten Gabriel Allon er anbefalet af mange, selv Alt for Damerne. I en isoleret landsby i Andalusiens bjerge begynder en hemmelighedsfuld, fransk kvinde at skrive sine erindringer.

RELATEREDE BØGER

Turen Går Til Californien & Vestlige USA
Broder Rus
At danse med virkeligheden
For mange kvinder
Mellem akterne
Døde sjæle
Velfærdsland TALK #12 Johanne Schmidt-Nielsen og opkast på tastaturet
Kong Frederiks korporal
Aftalt spil
365 dage med sjove opgaver
Glimpses of the moon
Sikre tegn på din død
Den store gud Pan og andre fortællinger