Svømmer mod lyset

UDGIVELSESDATO 09-03-2020
FORFATTER Allie Larkin
ISBN 9788793834439
FILSTØRRELSE 7,23 MB
FILNAVN Svømmer mod lyset.pdf
Defalske9ere.dk Svømmer mod lyset Image
Katie Ellis har opgivet alt i sin skilsmisse for at få lov til at beholde sin ængstelige internathund, Bark. Katie har ufrivilligt aborteret to gange i løbet af sit mislykkede ægteskab, hvilket bærer en del af skylden for skilsmissen. Engang var hun en fremadstormende designer med ambitioner om at arbejde ved teatret, men nu er hendes liv i opbrud, så hun tager tilbage til Florida, hvor hun kan bo hos sin bedstemor, Nan.Katie finder ud af, at der er meget, hun ikke ved om sin bedstemor. For eksempel at Nan i sin ungdom var havfrueartist i et mindre show, hvor hun svømmede og optrådte under vand sammen med et sammentømret hold af talentfulde kvinder. Katie hjælper Nan med at finde sine gamle venner på Facebook, og det tænder et håb hos Nan om et genforeningsshow. Katie er voldsomt bange for vand, men indvilger alligevel modstræbende i at lave kostumer til arrangementet.Den socialt engagerede filmdokumentarist Luca, der også er Katies gamle kæreste fra college, kommer på besøg, og det tvinger Katie til at se tilbage på, om der nu også var en god grund til at de gik fra hinanden. Han hoppede i vandet, selvom de havde drukket sammen med en flok venner, hvilket hun opfattede som et uopretteligt svigt mod hendes frygt for vand. Luca fik aldrig at vide hvorfor hun gik, og pludselig var hun bare sammen med den mand, hun blev gift med. Det bliver en balancegang mellem håb og angst. Samtidig prøver hun at lindre Barks angst. Hendes egne problemer smitter af i deres relation, men hun får hjælp fra uventet side.Svømmer mod lyset er en eftertænksom og charmerende roman, der følger Katies rejse tilbage mod lyset og undersøger, om der alligevel kan findes håb oven på sorg, og hvordan venskab kan spænde over generationer.Allie Larkin er international bestsellerforfatter. Hun har skrevet tre romaner: Den seneste, Svømmer mod lyset, er udgivet af Atria/Simon & Schuster. Hendes noveller er blandt andet udgivet i Summerset Review og Slice Magazine. Hendes essays om hunde, er optaget i en antologi om hunde, som Chelsea Handler også har bidraget til. Allie Larkin er bosat i området omkring San Francisco sammen med sin mand, Jeremy, og deres frygtsomme og trofaste schæfer, Stella.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Svømmer mod lyset-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Allie Larkin. Med webstedet defalske9ere.dk læses Svømmer mod lyset online nu så nemt!

Få Svømmer mod lyset af Allie Larkin som lydbog i Lydbog ...

Ikast-Brande Bibliotek genåbner mandag d.18 maj. Det bliver dog en begrænset genåbning, så læs denne nyhed, inden du kommer forbi.

Svømmer mod lyset - ISBN 9788793834439 skrevet af Allie ...

Svømmer mod lyset. roman. Forfatter: Allie Larkin. Katie Ellis opgiver alt for at få sin ængstelige internat hund, Bark, med fra sin skilsmisse. Hun flytter hjem til sin livsglade bedstemor, Nan. Langsomt må hun igang med at se fortidens angst i øjnene. Lydbog (aktiv fane)

RELATEREDE BØGER

Stjernevenner (2) Ønskefælden
Elskende dræbere
Militæret
Rabbien af Bacharach - Bogen om Le Grand - Heines omvendelse
Rasmus Nalle far till Nordpolen
Den tabte uskyld
Monsterjagten (12) Løveuhyret Trillion
Outback Way - Atlas & Guide: Perth to Cairns: Australias Longest Shortcut
Djævelens ø
বাতাবরণ-জঙ্গলে
Vinternoveller
AutoCAD 2011 10 Tutorials
Eveline Gedeon
Det snakker vi ikke om
L’ho vista ballare a Parigi - Breve racconto erotico
Et ur i en sø