Skammekrogen

UDGIVELSESDATO 05-06-2020
FORFATTER Sofie Sarenbrant
ISBN 9788770368070
FILSTØRRELSE 5,32 MB
FILNAVN Skammekrogen.pdf
Defalske9ere.dk Skammekrogen Image
Hvad ved du egentlig om dine nærmeste?En pige lægger sig på jernbaneskinnerne i Stockholmsforstaden Bromma og venter på toget. I en anden del af Sverige havner en mand i et dybt hul i skoven. Ingen af deres familiemedlemmer eller venner ved noget om den forestående katastrofe. Kan deres liv reddes?De to mennesker kender ikke hinanden, men har noget livsvigtigt til fælles. Og det er op til kriminalinspektør Emma Sköld at finde sammenhængen, før det er for sent.Skammekrogen er syvende fritstående bog i den populære serie om kriminalinspektør Emma Sköld.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Skammekrogen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Sofie Sarenbrant. Med webstedet defalske9ere.dk læses Skammekrogen online nu så nemt!

Skammekrogen af Sofie Sarenbrant | Bog & idé

Få Skammekrogen af Sofie Sarenbrant som bog på dansk - 9788772005720 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

Skammekrogen - Bøger - CDON.COM

Få Skammekrogen af Sofie Sarenbrant som e-bog på dansk - 9788770366021 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Love
Verden ifølge Bølleschæferen og pjoklederen
Sam, pas på! Læs Lydret 1
PRÆSIDENTEN HAR ORDET
LÆSEØRN: Niels og Maja i svømmehallen
Oktober 43. Oplevelser og tilstande under jødeforfølgelsen i Danmark
Hemmeligheden
Ludwig
Pest eller kolera
Alt det jeg aldrig fortalte dig
Bombdrama mitt under tingsförhandling
Sønderjylland