Snorkling for alle

UDGIVELSESDATO 25-05-2010
FORFATTER Dennis Lisbjerg
ISBN 9788770561006
FILSTØRRELSE 6,26 MB
FILNAVN Snorkling for alle.pdf
Defalske9ere.dk Snorkling for alle Image
Snorkling for alle henvender sig til unge og ældre, forældre med børn og singler - kort sagt alle, som kunne tænke sig at begynde på eller vide mere om snorkling. Der er inspiration til familieudflugten til stranden eller ferieturen sydpå. Snorkling er en oplagt familieaktivitet, hvor alle kan blive udfordret og få sjove, spændende naturoplevelser.Hvis du har en maske og snorkel liggende i sommerhuset, eller tager det med til stranden en varm sommerdag, får du med dette hæfte en fin vejledning til at få mest muligt ud af snorkelturen. Hæftet er skrevet til helt almindelige mennesker, som er nysgerrige og søger oplevelser under havoverfladen. Hæftet kan også være god start til fridykning, hvor kommende fridykkere, kan lære de grundlæggende teknikker.Du finder en gennemgang af udstyret, samt tips og instruktion i snorklingsteknikker. Hæftet er i et letforståeligt sprog og er gennemillustreret med over 200 farvefotos af snorklere i det våde element.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Snorkling for alle-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Dennis Lisbjerg. Med webstedet defalske9ere.dk læses Snorkling for alle online nu så nemt!

Snorkeludstyr: 10 tips til snorkling køb af snorkelsæt

Beskrivelse. Få det fulde udbytte af snorkling med hæftet snorkling for alle.Over 200 fotos af snorklere i det våde element giver fakta og vejleder i snorklingsteknikker. 52 sider (2. oplag 2010)

BEST SNORKELING IN THE WORLD | MALDIVES - YouTube

Alle bøger om Snorkling. Alle titler på Saxo.com der handler om Snorkling. Vi har 5 titler inden for emnet Snorkling. 0 af disse titler kan du købe som digitale udgaver og opleve med det samme. Se vores store udvalg neden for.

RELATEREDE BØGER

Bøddelens Datter
Ravnenes hvisken - Bog 3
Wilma og William siger W
Stjernestunder
Gips
Smaa Romaner 1+2
De utrolige
Kommissæren og tavsheden
Det kræver en god fantasi at forestille sig at man er god nok
Vaulundurs Saga
Blod og jord
U'et som praksis
Sebastians dyrebibliotek: Isbjørn
Hjemmesko og badebukser