Djævelens skjold

UDGIVELSESDATO 13-04-2017
FORFATTER Leo Kessler
ISBN 9788711574959
FILSTØRRELSE 9,47 MB
FILNAVN Djævelens skjold.pdf
Defalske9ere.dk Djævelens skjold Image
I september 1944 blev SS-kampgruppe Wotan kastet ind i nye, fortvivlede kampe i et forsøg på at vende krigslykken. Da De Allierede nærmede sig Aachen, mente selv de mest optimistiske, at Hitlers Tusindårsrige var fortabt. Kun oberst von Dodenburgs sortklædte veteraner med det berygtede dødningehovedemblem og SS-runerne på deres kraver kunne endnu gøre et forsøg på at ændre slaget...Serien omhandler umulige missioner og krigssituationer fra Anden Verdenskrig; blandt andet SS Angrebsbataljonen Wotan under ledelse af den berygtede oberst Kuno von Dodenburg. Sammen må de kæmpe sig ud af den ene umulige mission efter den anden, imens krigen raser, og modstanderne rykker tættere og tættere på.Charles Whiting (1926-2007) var en britisk forfatter, der både skrev skøn- og faglitteratur. I løbet af sin lange forfatterkarriere skrev han omkring 350 bøger både i sit eget navn, men også under en lang række pseudonymer (heriblandt Leo Kessler og Klaus Konrad). Whiting fik sin litterære romandebut med 'The Frat Wagon' (1954). Herefter udgav Whiting en række krigsromaner, før han i 1967 begyndte at skrive faglitteratur, samtidig med at han skrev og udgav skønlitterære værker.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Djævelens skjold er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Leo Kessler. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Leo Kessler bog online og også downloade det gratis!

Hvordan man undgår at komme under Djævelens herredømme ...

I juli 2005 gør den unge Alice et bemærkelsesværdigt arkæologisk fund i de franske Pyrenæer: En hule med sære inskriptioner på væggene, og hvor der på gulvet ligger to skeletter, en ring af sten med en indgraveret labyrint og en lille lædersæk.800 år tidligere, mens et korstog mod franske kættere er på sit højeste, får Alais en ring og en mystisk bog af sin far - effekter ...

Daglig Andagt: Løft troens skjold. Andagt, Dagens Ord 29 ...

Eske Litle er byfoged i Assens i de urolige år omkring 1330, hvor Den Kullede Greve regerer - Eske ønsker kun at sikre sine borgere, men drages modvilligt ind i det politiske magtspil, og samtidig bliver en fremmed købmand meget ubelejligt myrdet.

RELATEREDE BØGER

Utvägen
Malstrømmen
Szaleństwo Almayera
Aula de cavalgada - Conto erótico
Skygger i skoven
From the Source: Thailand
Sexo no carro - Um conto erótico
Steder, veje, biler, både
Bordets glæder
Renoveringer af almene bebyggelser 2004-2007
Erindringer fra Grønland
Udvalgte kriminalsager fra vor tid
MAD – de største tegnere 3
Den kriblende have
En fræk aftale mere