Yoko Tsuno - Vinea i fare

UDGIVELSESDATO 03-05-2017
FORFATTER Roger Leloup
ISBN 9788770856577
FILSTØRRELSE 5,99 MB
FILNAVN Yoko Tsuno - Vinea i fare.pdf
Defalske9ere.dk Yoko Tsuno - Vinea i fare Image
På planeten Vinea - to millioner lysår fra Jorden - iværksættes en ekspedition, der snart udvikler sig til et mareridt, for i de fjendtlige landskaber truer gigantiske insekter, som er programmeret til at dræbe .På en satellit arbejder unge kvinder med at skaffe energi til en byplanet, der flakker om i rummet, men de er døden nær på grund af stråling .I en by på havets bund opfostres børn til at blive dødbringende teknikere .På Vinea såvel som på Jorden fører voldsomme magtkampe til livsfarlige forhold - og Yoko Tsuno har brug for al sit mod, sin tekniske kunnen og sin stædighed i sine forsøg på at skabe fred mellem universets forskellige racer.Temaet for dette femte samlebind med den japanske elektronikingeniør og hendes venner er - ligesom det første samlebind - Yokos nære venskab med nogle af de blåhudede vineanere, og hvad det kræver at forsøge at skabe fred mellem universets mange forskellige racer. Tre af de klassiske historier med Yoko Tsuno samlet til én lang fortælling prydet med tilføjede helsidesillustrationer: Titanerne, Lyset fra Ixo og Dybets dronning. Tre af Yoko Tsunos klassiske eventyr, som ikke har kunnet fås i mange år.Endvidere indeholder bogen et omfattende og rigt illustreret ekstramateriale om tegneseriens og de enkelte historiers tilblivelse.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Yoko Tsuno - Vinea i fare blev skrevet den 03-05-2017 af forfatteren Roger Leloup. Du kan læse bogen Yoko Tsuno - Vinea i fare i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Roger Leloup.

Yoko tsuno - vinea i fare af Roger Leloup | Bog & idé

Yoko Tsuno - Vinea i fare: Titanerne, Lyset fra Ixo, Dybets dronning, Hardback - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 8 butikker SPAR på dit køb nu!

NYE TEGNESERIER: "Yoko Tsuno: Vinea i fare" (samlebind ...

Den eventyrlystne elektronikingeniør Yoko Tsuno har gennem 28 album underholdt danske tegneseriefans siden 1979. Forlaget Cobolt genudgiver nu de mange albums på en helt ny måde. Dette ekstremt flotte samlebind er nummer fem i rækken og indeholder 'Titanerne', 'Lyset fra Ixo' og 'Dybets dronning', der alle omhandler planeten Vinea og dens mange hemmeligheder.

RELATEREDE BØGER

К като Катя 5 – Всички за един!
Dödens ögon
Sigurd Fafnersbane
Ingenmansland
Судьба эльфов 1: Воины в броне
Blandede bolsjer
50 år med Danmark
Christine’s New Twist
Tre naturfilosofiske skrifter
Las Vegas City Guide
Whitehall Sikker havn
Amagerdigte
Din egen
Bunden och lämnad
Grand mal