Pudlen der spillede klaver

UDGIVELSESDATO 21-02-2019
FORFATTER Ulf Nilsson
ISBN 9788726120981
FILSTØRRELSE 9,34 MB
FILNAVN Pudlen der spillede klaver.pdf
Defalske9ere.dk Pudlen der spillede klaver Image
Splint på 14 år lever op til sit navn – hun vejer kun 30 kilo. Det er noget andet med hendes ven Albin. Han er også 14, men vejer over fire gange så meget! De to venner er et dygtigt makkerpar, der altid er klar til at sætte en stopper for uretfærdighed. Denne gang må de hjælpe en af deres venner, der er stukket af fra fængslet. Han vil gerne giftes med en pige, som bliver holdt fanget af sin familie. Mon de to venner kan stille noget op?Den svenske forfatter Hans-Eric Hellberg (f. 1927) har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger. Da han var barn, blev han træt af altid at læse børnebøger om helte, der finder skjulte skatte og besejrer fjender, og han besluttede sig for selv at skrive de bøger, han ville have lyst til at læse, da han var barn. Hans-Eric Hellbergs bøger handler ofte om halvstore børn og om det svære sted, de befinder sig, mellem at være barn og voksen, og de tanker og følelser, børn gennemgår, mens de vokser op.Sammen med Ulf Nilsson har han blandt andet skrevet bogen 'Pudlen der spillede klaver'.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Pudlen der spillede klaver blev skrevet den 21-02-2019 af forfatteren Ulf Nilsson. Du kan læse bogen Pudlen der spillede klaver i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ulf Nilsson.

Audible版『Den stakkels panda 』 | Hans-Eric Hellberg ...

Ekstra lån. ekstra titler (6). Materialetype

Da vi var alene i verden af Ulf Nilsson

Samhørende: De afskyelige elefanter, Den stakkels panda, Pudlen der spillede klaver. Emneord krimi sjove bøger. Se online Andre materialetyper ...

RELATEREDE BØGER

Hunza-folket. Verdens sundeste folk
Hvis vi var en almindelig familie
Jordan
Sundhedsfaglig ledelse
Alvidende fortællinger
Banemændene
Cirkusdrengene
Udvalgte fortællinger
Tales with a wiccia
Uncommon Type: Some Stories
Bangkok
Spirituel