Akupunktur & moxa

UDGIVELSESDATO 13-05-2016
FORFATTER Doris Damsgaard
ISBN 9788774665410
FILSTØRRELSE 9,66 MB
FILNAVN Akupunktur & moxa.pdf
Defalske9ere.dk Akupunktur & moxa Image
Moxabehandlingens historiske baggrund og nutidig anvendelse med forklaring af Yin-Yang-princippet, klimatiske, emotionelle og livsstilsfaktorer samt tungedianose i relation til moxabehandling med behandlingsforslag.International forskning i behandling med akupunktur og moxa viser, at disse behandlinger rummer store muligheder, og læger og terapeuter i Europa og USA giver metoderne en seriøs renæssance som godt behandlingsalternativ.I bogen her gives et kort resumé af vigtige faktorer, som har stærk relation til moxabehandling. Ifølge traditionel kinesisk medicin (TCM) er der tre grundårsager til sygdoms opståen: Klimaets påvirkning, vore følelsers indvirkning og vor livsstil.Desuden gives en gennemgang af teorien om Yin og Yang, der ligeledes er af betydning for forståelsen af akupunktur- og moxabehandlingen.Bogen er blevet revideret.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Akupunktur & moxa blev skrevet den 13-05-2016 af forfatteren Doris Damsgaard. Du kan læse bogen Akupunktur & moxa i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Doris Damsgaard.

Priser I Søborg Akupunktur

Moxa er en varmebehandlingsmetode, hvor man antænder en moxa-cigar til at køre rundt omkring punkter i et bestemt tidsrum. Grundlaget for moxa er kinesisk gråbynke. Moxa-cigaren varmer huden omkring nålene, den såkaldte underhud. Metoden (Moxa) tilfører energi til kroppen og styrker varmen (yang) i kroppen.

massage-akupunktur.dk :: Akupunktur + moxa

Efterfulgt af Akupunktur og/eller Moxa behandling 600,00 Efterfølgende konsultationer Klassisk Akupunktur og Moxa. Inkluderer en opfølgende samtale og akupunkturbehandling 475,00 Kombinationsbehandling. Akupunktur og ½ times meridianmassage. Denne kombination er god til at hjælpe dig af med din ubalancer og sygdomme.

RELATEREDE BØGER

Kære dødsbog
Den Grå Safir 1-4 - samlebind
Den lille danskhjælper
Tyll
Frank Clifforth
Filippa og dværgekrigen
Døde mænds stemmer
De sidste øboere (Storskrift)
Amanti - Racconto erotico
Edwin Droods hemmelighed
Kim Larsen
Nemesis
Epifytten Nikodemus
Didaktisk design, digitale læreprocesser
De nimf en de faunen - erotisch verhaal