Chang. Elefanten i det mørke rum

UDGIVELSESDATO 12-04-2019
FORFATTER Jon Varangian
ISBN 9788791074080
FILSTØRRELSE 10,55 MB
FILNAVN Chang. Elefanten i det mørke rum.pdf
Defalske9ere.dk Chang. Elefanten i det mørke rum Image
Changsom betyder elefant på thai, er en moderne litterær krønike over mødet mellem Vest og Øst. En vestlig veteran-mands møde med en yngre, thailandske kvinde. Jons møde med Tip.Elefanten i det mørke rumUnder voldsomme politiske konflikter mellem Eliten og Folket, blodig vold og militærkup og kærlighedens anderledes vilkår i thailandsk kultur ogvirkelighed udfordres Jon til at undersøge virkelighedens baggrund gennem seks års rejser, research og skrivning- forsøge at belyse elefanten i det mørke rum.Er der håb? Er kærlighed og demokrati overhovedet en mulighed?Som farang, en hvid fremmed, rejser Jon i ukendt land, hvor både mennesker og fænomener er større end deres umiddelbare overflade. De har slørede aner i en mangfoldig underverden af kultur, historie og mytologi. Er happy end mulig? Eller er historien en buddhistisk spiral?Jon Varangianer friskriver med lange ophold i Berlin og Bangkok. Han udgav tidligere Revolution. Dragen der ville være blå - en kulturel spændingsbog med baggrund i Singapore og omegn.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Chang. Elefanten i det mørke rum-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jon Varangian. Med webstedet defalske9ere.dk læses Chang. Elefanten i det mørke rum online nu så nemt!

Mørke rum by Kristina Aamand

22/16 Moo 4 | Ko chang Subdistrict, Ko Chang 23170, Thailand. Name/address in local language. Photo: Baden mit Elefanten.

Jeg kan se i mørke by Karin Fossum and Morten Runge - Audiobook...

Kan du øyne Slottet I det fjerne Og dets lystige, skralende fest Par som danser, par som ler Par som svømmer I uakstom Synd. Og under den sol som de sorte tilber Feirer de nyår med festing og tull En skammelig Synd som Guder anser Som åndelig makkverk fra de svakes hull. Og hullene er graver...

RELATEREDE BØGER

Bortført
Okinawa Taiyou-templet
Ronin 4 - Kynnet
De reis om de wereld in 80 dagen
Fisk
Fængselsdigte
Hvor kan jeg fiske – hele verden
Den usynlige bog
Begyndelsen og tænkeren
Josefine Ottesen fortæller H.C. Andersen
Kringen
Udviklinger
Inheritance: Selected Poems of Cecil Bødker
Secret Love (Barbara Cartland s Pink Collection 87)
Frau Holle
Sudden death
Kæmpehøjen
Øzlem og Øjvind siger Ø
Harry Potter 1-3 Box Set