Sangen for livet

UDGIVELSESDATO 25-08-2011
FORFATTER Jørn Riel
ISBN 9788711401262
FILSTØRRELSE 9,36 MB
FILNAVN Sangen for livet.pdf
Defalske9ere.dk Sangen for livet Image
Trilogien Sangen for livet er af mange betegnet som hovedværket i Riels omfattende forfatterskab og er en eskimoisk skabelsesberetning fra de tidligste tider til i dag. En grønlandsk slægtssaga, hvor båndene i slægtsfølgen knyttes i et mylder af fortællinger gennem et årtusinde. »Utrolig smuk og varm, halvt skrøne, halvt myte. Han er bare en gudbenådet fortæller.«- Poul Borum, Ekstra Bladet»En sang og hyldest til livet i en enkel og glad form . Et enestående stykke fortællekunst i moderne dansk litteratur.«- Morten Thing, Information
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Sangen for livet er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jørn Riel. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Jørn Riel bog online og også downloade det gratis!

Sangen for livet og andre sange : for 1 stemme med ...

SANGEN FOR LIVET er en samlet udgave af trilogien Heq, Arluk og Soré, og er en storslået grønlandsk slægtssaga fra de tidligste tider til i dag, hvor båndene i slægtsfølgen knyttes i et mylder af fortællinger gennem et årtusinde. "En sang og hyldest til livet i en enkel og glad form.

Sang for livet | TV 2 Fyn

Gennem sangen håber hun at sprede budskabet, at selv om man får konstateret kræft, er ens liv ikke slut. Det gælder om at leve livet fuldt ud. Stafet For Livet varer 24 timer fra lørdag den 25. maj kl. 12.00 til søndag den 26. maj kl. 12.

RELATEREDE BØGER

Korsborg
Frygtens bjerg
Är barn allt?
Den ny Ruslandshistorie
Eugénie Grandet
Mysteriet om et menneske
Kort & godt om svære samtaler
Solo
Fetisj
Fritidspædagogik og børneliv
Dødens herskerinde
Pjok og Petrine 12 Dyrskuet
To vindere
Dansk på jobbet
Djupa vatten