Milo og My 2

UDGIVELSESDATO 29-05-2018
FORFATTER Tina Sejling
ISBN 9788797042106
FILSTØRRELSE 10,57 MB
FILNAVN Milo og My 2.pdf
Defalske9ere.dk Milo og My 2 Image
Anden letlæsningsbog i Milo og My-serien.Bogen er på 60 sider og målrettet børn, der har knækket læsekoden.Fokus på automatisering af lydrette og lydnære ord.Milo er 8 år, og My er 5 år. Mor og far skal på kro. Milo og My skal bo hos Ali. De går hen til Alis mormor, Jala. Hendes ene lam er væk. De må ud og lede igen. Denne gang finder de ikke kun det lille lam.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Milo og My 2-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Tina Sejling. Med webstedet defalske9ere.dk læses Milo og My 2 online nu så nemt!

Milo og My 2 af Tina Sejling

Nyd indholdet med "1-trinsadgang". My Home Screen 3.0 kan tilpasses til at gøre det muligt let at få adgang til ofte anvendt indhold. Du kan designe din egen startskærme med et live-program, dine foretrukne apps', internetbogmærke og ofte anvendte enheder. Swipe & Share - Del nemt indhold på din smartphone og tablet på din tv-skærm

Milo og My 2 | Arnold Busck

Anden letlæsningsbog i Milo og My-serien. Bogen er på 60 sider og målrettet børn, der har knækket læsekoden. Fokus på automatisering af lydrette og lydnære ord. Milo er 8 år, og My er 5 år. Mor og far skal på kro. Milo og My skal bo hos Ali. De går hen til Alis mormor, Jala. Hendes ene lam er væk. De må ud og lede igen.

RELATEREDE BØGER

Rødhætte og Mohammed
Universets helte 4 - Det stærkeste våben
Montenegro & North Albania
Miltons ønskeliste
Ringenes Herre 2
Ubuntu - lær det selv
Disciplens spejl
Kinddans med forloveren
Formueretten 1. årsprøve
Paradisdalen: Bæversøen
Tigerbjerget
Da dage blev år
Denmark Unpacked
ON THE ROAD AGAIN .
Djurens rättigheter
Spejlet i dig
Gisslandrama med direktsänd nedskjutning