Heksedatteren

UDGIVELSESDATO 26-06-2017
FORFATTER SabrinaMose
ISBN 9788771905809
FILSTØRRELSE 7,86 MB
FILNAVN Heksedatteren.pdf
Defalske9ere.dk Heksedatteren Image
Alvira er datter af en af de største hekse nogensinde. Alvira selv er dog født uden et eneste gram magi i kroppen. Hun er derfor en skændsel i hekseverdenen. Men da Alviras mor, Agathe, bliver brændt på bålet, kommer Alvira pludselig i besiddelse af en magtfuld genstand, som vil ændre hendes liv for altid. Hun bliver hvirvlet ind i et spind af hævn, død og magtbegær, og da hendes hjerte for en stund står stille, forstår hun, at hun besidder mere, end hun nogensinde havde troet og håbet på.Uddrag af bogenHun flyttede blikket til kniven, som pulserede i hendes hånd. Vækket til live af magien, døden, blodet? Måske af det hele? Hun kunne mærke, at et mørke omsluttede hende. Og hun tog imod det. Kniven ville bruges, og hun ville bruge den.Om forfatterenSabrina Mose (f. 1983) er fra Ringsted, blev sproglig student ved Sorø Akademi og flyttede i 2004 til Odense. Hun er blandt andet uddannet socialpædagog med speciale i natur og idræt. Hun debuterede i 2014 som forfatter med bogen Rejsen til Julemandens værksted.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Heksedatteren-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter SabrinaMose. Med webstedet defalske9ere.dk læses Heksedatteren online nu så nemt!

Heksedatteren - Materialeplatformen

Heksedatteren er en eventyrlig fortælling om Alvira, der efter moderens død må kæmpe en ulige kamp mellem mørket og lyset. Moderen var nemlig ikke hvem som helst, men en mægtig heks der blev brændt på bålet, og hvis magiske hemmeligheder langsomt udfoldes for Alvira.

Sabrinas blog | BogMarkedet

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Heksedatteren af Sabrina Mose - bogen har fået vurderingen 72 ud af 100

RELATEREDE BØGER

Tinder-taxi - en erotisk novelle
Hjerteveninder
Sandheden om Harry Quebert-sagen
Invisible Women: Exposing Data Bias in a World Designed for Men
Våra barn
Livets opskrift - en kort guide til det gode, lange liv
Sønner
Domino
Stenengle
Kragemanden