Memoirer

UDGIVELSESDATO 16-10-2017
FORFATTER Gerda Christophersen
ISBN 9788711734322
FILSTØRRELSE 5,79 MB
FILNAVN Memoirer.pdf
Defalske9ere.dk Memoirer Image
Den store teaterpersonlighed Gerda Christophersens memoirer kortlægger et usædvanligt og spændende liv i det danske teaterliv og dansk films spæde begyndelse i starten af 1900-tallet. Gerda Christophersen fortæller om syv generationer af musikere, der mundede ud i en danmarksberømt skuespillerinde og teaterdirektør, om sine første skridt på de skrå brædder som kun 19-årige, årene på Det kongelige Teaters elevskole, det store gennembrud og indvielsen af Aarhus Teater i 1900 og ikke mindst filmdebuten i 1911.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Gerda Christophersen (1870-1947) var en dansk skuespillerinde, sangerinde, forfatterinde og teaterdirektør. I 1890 blev Gerda Christophersen optager på Det kongelige Teaters elevskole, og siden fik hun en stor karriere i dansk teater og film. Gerda Christophersen huskes blandt andet som en af de første danske filmskuespillerinder.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Memoirer blev skrevet den 16-10-2017 af forfatteren Gerda Christophersen. Du kan læse bogen Memoirer i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Gerda Christophersen.

Kai Friis Møller - Wikipedia, den frie encyklopædi

Derefter læste jeg en masse bøger, der blandede rejse og memoirer. I 'Wild' er baggrunden for rejsen, at forfatteren kortvarigt bliver narkoman efter sin mors død. - Cheryl Strayed beslutter sig for at vandre ad Pacific Crest Trail (Vandrerute i USA, red.) alene for at komme ud af sit narkomisbrug og finde tilbage til sig selv.

memorere — Den Danske Ordbog

Holdlederens memoirer Sport Nordsjælland - 05. april 2020 kl. 19:30 Af René Larsen Kontakt redaktionen:[email protected] Siden han var lille dreng, har fodbolden i Hundested været omdrejningspunktet i John Majgaards liv. Søndagstraditionen ...

RELATEREDE BØGER

Den rejsende fra mosen
Alexander 7
Grøflen
The Porn Star - erotic short story
Croatia & Slovenia
Peddersens kalender 2020
Tankskibet Derbent
Nummer 7
Sorg
Maria
Försäkringssvindel i särklass
Uwiedziona w bibliotece - opowiadanie erotyczne
En barnehage for alle
Skimrande saga
Flyttehjemmefrakogebogen
Sensationen
Ib og Bo i en å