Et håb på størrelse med en myg

UDGIVELSESDATO 02-10-2018
FORFATTER Merete Bandak
ISBN 9788741004877
FILSTØRRELSE 6,49 MB
FILNAVN Et håb på størrelse med en myg.pdf
Defalske9ere.dk Et håb på størrelse med en myg Image
Hvad gør man når præsten dør? Hvad gør man når man er konen til præsten, der dør? Hvordan genfinder man sit liv, sin status? Hvordan kommer man igennem sorgen? Et håb på størrelse med en myg er en kortroman om tab, tristesse og tomhed.At være ekspert i bisættelser og selv blive ramt. Er det muligt? At blive indhentet? At blive overhalet indenom? Døden kører ikke efter reglerne. Døden er uberegnelig. En kvinde skal samle sig selv op efter tabet af sin livspartner. Hvilke spørgsmål stilles der i ugerne efter dødsfaldet? Hvordan er forholdet mellem drøm og virkelighed, individ og fællesskab, fortid, nutid og fremtid, tro og viden, liv og død? Hvordan møder man virkeligheden og hverdagen, hvordan orienterer man sig, hvordan finder og affinder man sig med sin nye identitet?Pressen skriver:★★★★★En klog og indholdsmættet bog, som mange kan have udbytte af.- Kristeligt DagbladMerete Bandaks sorgroman er en rigtig fin bog. Historien er god og interessant - og ikke mindst godt skrevet.- Præsteforeningens Blad
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Et håb på størrelse med en myg er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Merete Bandak. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Merete Bandak bog online og også downloade det gratis!

Isfjell på størrelse med Akershus er i ferd med å bryte seg løs

Australsk fossilfund afslører ukendt dinosaurart, der levede for cirka 125 millioner år siden.

Hans Marius Hoff Mittet: Opererte bort cyste på størrelse med et egg...

Ta med deg et plagg i en større og mindre størrelse når du skal prøve klær. Det viktigste er at plagget sitter fint på deg, ikke hvilken størrelse det har! For å melde deg på nyhetsbrev fra KK må du logge deg inn med din aID-konto. Har du ikke aID-konto, trykk på logg inn for å registrer en bruker.

RELATEREDE BØGER

Tom - katten der elsker mad
Når kræften rammer
Austbøtragedin - två polismän dödade
Tryg til hest
Kurt Danners bedrifter: Ørkenkrig
MC-klubber og kriminalitet
Operation Vildgæs
En bid af himlen
Hans & Grete
YOUCAT dansk
Apsēstība ar Ouenu Greju - Erotisks stāsts
Muntre musikanter