Pytlick

UDGIVELSESDATO 07-03-2016
FORFATTER Troels Mylenberg
ISBN 9788771801422
FILSTØRRELSE 2,23 MB
FILNAVN Pytlick.pdf
Defalske9ere.dk Pytlick Image
Jan Pytlick er kollektivets mand. En træner, der i 15 år har været synonym med Danmarks kvindelige håndboldlandshold, og en træner, der tror på sammenhold og plads til individet. En overbevisning, der har givet store oplevelser og til tider store skrammer. For bag håndboldpigernes søde og medieegnede smil gemmer der sig intense fortællinger om griskhed, benhård rivalisering og gambling med helbredet.Jan Pytlick fortæller her hele historien. Om opturene og nedturene. Om vejen til guldet og den guldglimtende berømmelse. Om fysisk nedbrud med stress. Om ledelse, mandskabspleje, motivation og mediehåndtering. Om GOG’s vej til både storhed og ydmygende fald med konkursen i 2010. Og ikke mindst fortæller Jan Pytlick om de menneskelige plusser og minusser, som et liv i forreste række i en af landets mest populære idrætsgrene fører med sig.Jan Pytlick – Fighter for fællesskabet er historien om en mand, der kaster sig ud på dybt vand igen og igen. Impulsivt og med store drømme. Men med benene solidt plantet i en dansk håndboldtradition, som han er en helt central del af. Eller måske rettere var en helt central del af. For den 28. december 2014 opsagde Dansk Håndbold Forbund samarbejdet med den rutinerede træner og chokerede samtidig den danske håndbold- og medieverden.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Pytlick er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Troels Mylenberg. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Troels Mylenberg bog online og også downloade det gratis!

Jan Pytlick er kommet op af sort hul | fyens.dk

Måden hvorpå Odense Håndbold i weekenden tabte til Herning-Ikast i Final 4-finalen, blev udslagsgivende for, at Jan Pytlick mandag blev fyret i Odense Håndbold.

Pytlick så søn spille uafgjort - Ryk Ind

HÅNDBOLD: Jan Pytlick, der blev fyret i Odense Håndbold på tærsklen til 2020 efter et ydmygende Pokalslutspil, Final 4, føler sig klar til at kaste sig ind i håndboldgamet igen. Den danske ...

RELATEREDE BØGER

Mallen-sagaen
Brianconnais - Queyras
Kasper bliver anfører
Taknemmelighed
Sélestat - Ribeauvillé - Parc National des Ballons des Vosges
Udlængsel
Amiks spanske eventyr
Hyrdinden og skorstensfejeren
Kroppen giver mening
Forbindelser
Lusepustere og slingrefise
Att bara försvinna