Det mystiske hus ved havet

UDGIVELSESDATO 16-01-2019
FORFATTER Jens Jørgensen
ISBN 9788726087857
FILSTØRRELSE 7,41 MB
FILNAVN Det mystiske hus ved havet.pdf
Defalske9ere.dk Det mystiske hus ved havet Image
Sammen med sine forældre og en ven er Lars på ferie ved Vesterhavet. Dagen igennem har det øsregnet, og de to drenge er halvsure. Om aftenen holder regnen op, og sammen slentrer de en tur ud til en cementbunker fra 2. verdenskrig. Det er buldrende mørkt, og tunge, natsorte skyer driver ind fra sydvest.Pludselig standser drengene op. Ude over vandet er mørket et kort sekund blevet flænset af et par skarpe lysskær. Intenst stirrer begge drenge ud i natten. Der går et gys igennem dem, da de opdager, at lysglimtene åbenbart besvares fra bunkeren. Lidt efter er en motorbåd på vej derind. Drengene stikker af så hurtigt, de kan, men næste dag kan de ikke lade være med at vende tilbage. Her er et mysterium, de bliver nødt til at løse.Lars er en stor knægt, der sammen med sine tre bedste venner, Mette, Charlotte og Jørgen, kommer ud for lidt af hvert. Så snart vennerne får færten af et mysterium, kan de ikke lade være med at løse det. 'Lars & co.' henvender sig til børn og unge fra 11-årsalderen.Jens Jørgensen (f. 1942) er politiker og forfatter. Han har været rektor for Slagelse Gymnasium samt borgmester i Slagelse mellem 1994 og 1998. Jens Jørgensen debuterede som forfatter med bogen 'Stormagtsproblemer 1955-62' i 1974 og har siden udgivet en lang række bøger i forskellige genrer. Han står blandt andet bag den kontroversielle bog 'H.C. Andersen – en sand myte', der fremsætter en ny teori om den store digters herkomst.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Det mystiske hus ved havet blev skrevet den 16-01-2019 af forfatteren Jens Jørgensen. Du kan læse bogen Det mystiske hus ved havet i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jens Jørgensen.

| eReolen GO!

Det Mystiske Hus Ved Havet Top results of your surfing Det Mystiske Hus Ved Havet Start Download Portable Document Format (PDF) and E-books (Electronic Books) Free Online Rating News 2016/2017 is books that can provide inspiration, insight, knowledge to the reader.

hus-have på nettet - Hos os finder du hus-have

Køb 'Det mystiske hus ved havet' nu. Sammen med sine forældre og en ven er Lars på ferie ved Vesterhavet. Dagen igennem har det øsregnet, og de to drenge er

RELATEREDE BØGER

Kampen om Danmarks olie
Ritual og praksis
Søs og Rikke
Skyggerne
Elskovsmad
Gert Frank - Helten fra Forum
Vitus er en zombie
Det tabte land
England & Wales
Ett jaktår på Tomta
Nu tar vi dom
Strandingshistorier
Straffuldbyrdelseslovens bestemmelser om indgreb over for indsatte
De smukke mænd
Ilíonskviða
Homers Odyssé