Pigen i spejlet

UDGIVELSESDATO 14-07-2017
FORFATTER Jørn Jensen
ISBN 9788711670699
FILSTØRRELSE 10,75 MB
FILNAVN Pigen i spejlet.pdf
Defalske9ere.dk Pigen i spejlet Image
Maja går forbi det gamle spejl.Hun stopper og går tilbage.Var der ikke nogen i spejlet?En pige?Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønnet børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. I sin tid som skolelærer mødte Jørn Jensen mange børn med læsevanskeligheder og fandt, at der var mangel på læsemateriale til de små nye læsere, der kunne vække ægte læseglæde. Hans tanke var, at læseglæde og indlæring går hånd i hånd, og at kun den gode historie og appetitlige bog kan fange børnenes interesse, og derfor gik han selv i gang med at skrive. Han står nu bag flere hundrede letlæselige bøger til børn, hvoraf især genrer som mystik og gys skal fremhæves. Alle hans bøger er illustrerede.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Pigen i spejlet blev skrevet den 14-07-2017 af forfatteren Jørn Jensen. Du kan læse bogen Pigen i spejlet i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jørn Jensen.

Pigen i spejlet af Lonnie Liv Henriksen by bog.nu - Issuu

Få Pigen i spejlet af Jørn Jensen som e-bog på dansk - 9788711712337 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

Pigen i spejlet af Lonnie Liv Henriksen by bog.nu - Issuu

Pigen i spejlet (bog) af forfatteren Jørn Jensen | Lydbøger | Maja går forbi det gamle spejl. Hun stopper og går tilbage. Var der ikke nogen i spejlet? En pige? Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønne

RELATEREDE BØGER

Color Atlas of Human Anatomy vol. 1: Locomotor System
Peter Plys – En eller andens skat
Immaterialrettigheder og foreløbige forbud
Film skal ses i biografen
Die Frau mit dem zweiten Gesicht
20 før 20
Hvorfor bliver vores børn små tyranner?
KNOKKELMANDEN - og andre eventyr for børn og voksne
Min vej ud af Nordkorea
Vilhem Bjerke Petersens ABC-plakat
The Beasts of Tarzan
En grum drengestreg
Altid skyldig
En Roland Triel-krimi #4: Marcherende Myrer
Kære onkel Hitler
Henki - eroottinen novelli
Halsbåndet
Hvor månen ligger