Bryster skal hoppe når man hikker

UDGIVELSESDATO 25-10-2018
FORFATTER Hella Joof
ISBN 9788740046601
FILSTØRRELSE 8,35 MB
FILNAVN Bryster skal hoppe når man hikker.pdf
Defalske9ere.dk Bryster skal hoppe når man hikker Image
Karen: Du er en Super-Carla, Hella.Hella: Og du er Pippi Langstrømpe, Karen.Karen: Det her bliver en samtale mellem Super-Carla og Pippi Langstrømpe. Det kan kun blive godt.Hella: Men ved du hvorfor? Fordi vi er Pippi og Super-Carla med rigtig mange tårer i os. For det er vi jo, Karen. Vi har begge to været helt nede og spise op, og der er så meget gråd i os også. Dem med de store armbevægelser og dem, der buldrer og råber højest, er jo også meget ofte dem, der er mest ulykkelige.Karen: Det er rigtigt. Og alt det, skal vi i hvert fald også snakke om. Vi må turde at dele ud af arvesølvet.Hella: Ja – af alt det kiksede og det forfærdelige. Ellers er der ingen, der får noget ud af det. Og det vil vi jo gerne, Karen. At en masse mennesker kan læse den her bog og genkende noget af det, vi snakker om. Det er altid sådan en trøst, når man genkender sig selv og alt sit lort i andre mennesker. Så tænker man: ’Ah, jeg er ikke alene.’ Det vil jeg gerne med den her bog.Kom med indenfor, når Hella Joof og Karen Thisted tager livet op til overvejelse i en sommerlang samtale. En åbenhjertig bog om det svære, men også fantastiske, morsomme, vigtige og finurlige i tilværelsen. Vi garanterer: Det bliver ikke kedeligt.Karen Thisted (f. 1946) er journalist og forfatter. Hun startede bl.a. Go' morgen Danmark på TV 2 sammen med Michael Meyerheim, var chef for Danmarks længst producerede underholdningsprogram Eleva2ren, og har sammen med Suzanne Bjerrehuus vundet priser for fornyelse af tv-genren med Mormors Bordel. Hun har desuden skrevet en del bøger bl.a. bestsellerne Det skal mærkes, at vi lever og erindringsbøgerne Så skal der leves og Hvis jeg døde nu døde jeg lykkelig.Hella Joof (f. 1962) er uddannet på skuespillerskolen ved Odense teater 1990. Siden instruktør af otte spillefilm bl.a. En kort en lang, Oh Happy Day og All inclusive. Forfatter til Hellas ABC, Hellas Katekismus, almanakken Dage med mildhed, modgang og mirakler samt bestselleren Papmaché-reglen og børnebøgerne om Snitten og Kis.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bryster skal hoppe når man hikker er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Hella Joof. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Hella Joof bog online og også downloade det gratis!

Dansk skuespiller protesterer mod plakat-censur: Hvorfor skal mine...

Bogen "Bryster skal hoppe, når man hikker" er blevet til på baggrund af en sommerlang samtale mellem de to kvinder, hvor de ikke lægger skjul Bog: Mickis kager - når det skal være rigtig hyggeligt. Forfatter: Micki Cheng Vejledende pris: 250 kr. Hvis du kender en ægte fan af kager og "Den store...

Jace Norman (@Jacenorman) | Твиттер

Men det lyder da meget smart når man læser om det, og deres direktør siger selv at det ikke forstyrrer ens opkald på TV2. Jeg glæder mig til at se om det bliver bedre end sponsorfon. Så kan det da godt være at man skal prøve det — gratis er jo altid godt.

RELATEREDE BØGER

Cash
Cirkeline bliver til
Anatomi og styrketræning
Trøsteren
Stilhedens gave
Det må godt føles rart
Nattevagt
Applied Statistics
Tristhedens historie
Jeppe Aakjær og en kusine
Goal 1
Bror din på prærien
Viljetyven 2
Prinsessen af Burundi
Hitman 3
Bill & Ben vælter byen
På landsholdet
Annihilation - Film tie-in
Billeder fra en anden verden
Souvenirs fra Thailand