Mere På Spil #3 - Dominion

UDGIVELSESDATO 23-09-2017
FORFATTER Peter Andersen
ISBN 9788711786154
FILSTØRRELSE 4,58 MB
FILNAVN Mere På Spil #3 - Dominion.pdf
Defalske9ere.dk Mere På Spil #3 - Dominion Image
Vi er nået til deck-builder-genren inden for brætspil. Det betyder, at der slet ikke er noget bræt, men kun forskellige kort som du sammensætter til det bedste 'deck'. Vi har valgt det umådeligt populære Dominion, som gjorde genren populær igen, og hvor du i bedste Machiavelli-stil skal opbygge det mest magtfulde fyrstedømme.Og så kan du høre, hvad det vil sige at blive beskyldt for at være en 'king maker' – hvilket er næsten lige så slemt som en 'king slayer'. Eller er det? Lyt med og få svaret.Siden tidernes morgen har mennesket fornøjet sig med at rafle, spille kort og skubbe brikker rundt på en spilleplade.De fleste har prøvet spil som Ludo, Matador eller Trivial Pursuit, men spild ikke længere tid på det – for brætspilsverdenen byder på oplevelser, hvor der er meget mere på spil.Det kan være svært at orientere sig i den store og voksende brætspilsjungle. Men frygt ej – i denne podcast guider vi dig igennem junglen og introducerer nogle af de spil, som du skal tage ned fra hylden.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Mere På Spil #3 - Dominion blev skrevet den 23-09-2017 af forfatteren Peter Andersen. Du kan læse bogen Mere På Spil #3 - Dominion i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Peter Andersen.

Mere på spil, 3: Dominion (uforkortet) - Audiobook ...

Dominion: Mere på spil 3 (Audio Download): Amazon.co.uk: Peter Andersen, Niels Brøndum, Lindhardt og Ringhof: Books

Dominion: Renaissance → Køb det billigt i dag!

Dominion: Hinterlands: Et spændende eventyrligt spil. Den denne udgave af Dominion er der kommet nye kort. Så nu kan du virkelig komme på en rejse med dine venner. For spille Dominion: Hinterlands skal du have grundspillet - Dominion 2nd edition . Spillene tager ca. 30+ min, du kan fra 2-4 spiller og passer i alderen 10+. Så hvad venter du på?

RELATEREDE BØGER

Mand under fremmed sol
Hej Gris
Du och jag, Speedy
Hawai'i
Havfruen
Den røde maske
Kirsten Bohn
Eurotrash
Den skjulte lyst
Lillefar Fyrste. Katarina den Stores breve til Potjomkin
Over det Indiske Hav
Skilderier
Winnie og Wilbur på bille-safari
At leve et liv, ikke vinde en krig
Moderne psykoterapi
Støv
Tom & TK13 #1: Das Donnertal
Håndbog i kommunernes og regionernes nye økonomi