Den lille butik med de lykkelige slutninger

UDGIVELSESDATO 27-09-2018
FORFATTER Jenny Colgan
ISBN 9788763859097
FILSTØRRELSE 9,46 MB
FILNAVN Den lille butik med de lykkelige slutninger.pdf
Defalske9ere.dk Den lille butik med de lykkelige slutninger Image
Nina Redmond elsker bøger. At finde den rigtige bog til den rigtige læser er hendes store passion – og hendes job. Så da det bibliotek, hun arbejder på, skal lukkes og omdannes til luksuslejligheder, aner hun ikke, hvad hun skal stille op.Presset af omstændighederne øjner Nina en mulighed for at udleve sin drøm om at åbne en boghandel. Hun forvandler en slidt, gammel kassevogn til en butik på hjul, og med sine trofaste romanheltinder i ryggen flytter hun til Skotland og begiver sig ud i højlandet for at finde købere til sine bøger. Den virkelige verden viser sig imidlertid at være mere kompliceret end de historier, Nina elsker så højt, og det kræver alt hendes mod – og hele hendes opsparing – at forlade alt det, hun kender, og starte et nyt liv.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Den lille butik med de lykkelige slutninger-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jenny Colgan. Med webstedet defalske9ere.dk læses Den lille butik med de lykkelige slutninger online nu så nemt!

Den lille cafe ved den endeløse strand

Viser virksomheder, der har en Trustpilot-konto, men så vidt vi ved, spørger de ikke efter feedback fra deres kunder. Bedst i kategorien Butik med modetilbehør. Bedst bedømte virksomheder. Baseret på dine filtre.

Den lille cafe ved den endeløse strand

Historien slutter dermed med den lille piges død. Hun dør dog med et smil om munden, og slutningen har derfor givet anledning til mange forskellige På de efterfølgende sider har vi lavet en systematisk og meget grundig analyse af "Den lille Pige med Svovlstikkerne". Her kommer vi ind på alle de...

RELATEREDE BØGER

Lekim - rejsen gennem Nordskoven 19. dec.
Stormen
Der er kun dig
Et slag i luften
Sødalsfolkene
Stilte op de set. Camera loopt – en seks! - erotisch verhaal
Wyspa - opowiadanie erotyczne
Till dej!
A/S Kærester
Livskraft
Min dag i nulte
Det magiske hjerte
Helikopterkuppet
Isbjerget smelter
De politieagent - erotisch verhaal
Den lille stygge om skiløb
Verdensborgeren som pædagogisk ideal
Missilhotellet
Jødefejden