Erhvervsbeskatning

UDGIVELSESDATO 23-08-2019
FORFATTER Niels Jørgen Kristensen
ISBN 9788771983432
FILSTØRRELSE 3,37 MB
FILNAVN Erhvervsbeskatning.pdf
Defalske9ere.dk Erhvervsbeskatning Image
Bogen behandler beskatningen af hhv. personselskaber, der som det klare udgangspunkt er skattetransparente, og enkeltmandsvirksomheder, hvor beskatningen sker hos den person, der forestår erhvervsvirksomheden. Bogens emne afgrænses derfor fra selskabsbeskatningen.Erhvervsbeskatning er et særdeles praktisk og erhvervsmæssigt relevant område, og det er ambitionen med denne fremstilling dels at give en opdateret indføring i samspillet mellem erhvervsret og skatteret, dels at give en indføring i en række af de for erhvervsbeskatning relevante skatteretligefagområder. Hensigten med bogen er derfor at give en systematiskfremstilling af en række af de vigtigste områder af dansk erhvervsbeskatning.Bogen henvender sig særligt til studerende ved universiteter og andrehøjere læreanstalter, men den egner sig også som opslagsværk for praktikere. Fremstillingen er ajourført til og med 1. maj 2019. Der er kun i begrænset omfang taget hensyn til materiale fremkommet efter denne dato.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Erhvervsbeskatning-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Niels Jørgen Kristensen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Erhvervsbeskatning online nu så nemt!

BMW firmabil - se modeller, udstyr og priser

Erhvervsbeskatning er et særdeles praktisk og erhvervsmæssigt relevant område, og det er ambitionen med denne fremstilling dels at give en opdateret indføring i samspillet mellem erhvervsret og skatteret, dels at give en indføring i en række af de for erhvervsbeskatning relevante skatteretligefagområder.

Erhvervsbeskatning - Land Rover

ERHVERVSBESKATNING - 20MY DISCOVERY. Ved at klikke på "Accepter alle", accepterer du lagring af cookies på din enhed for at forbedre webstedsnavigation, analysere webstedsanvendelse og hjælpe med vores marketingindsats.

RELATEREDE BØGER

Fjorten velstillede byfamilier
Calendar Girl 2
Over fjellet
Karakteristik af eleven
MULTIPATENT
Bill & Ben redder rødtoppen
Jeg er William
Bjørnen Bellis på skovtur
Azoren - Azores
Ansigtet på ruden