Den sidste færge

UDGIVELSESDATO 24-08-2017
FORFATTER Erling Kristensen
ISBN 9788711859568
FILSTØRRELSE 9,47 MB
FILNAVN Den sidste færge.pdf
Defalske9ere.dk Den sidste færge Image
I novellen 'Lænker' i Erling Kristensens novellesamling 'Den sidste færge' uddør en gammel slægt på en forblæst egn i Vestjylland, og deres gård bliver overtaget af den selvhøjtidelige og ærekære Niels Thim, der medbringer byboerens skepsis over for andre mennesker, skønt egnens indbyggere kun vil ham det godt. Selvom Niels nægter at deltage i egnens fasttømrede traditioner og pligter, kaster han sin kærlighed på en anden mands kæreste, og det bliver begyndelsen til både hans og pigens endeligt.Den danske forfatter Erling Kristensen (1893-1961) debuterede som forfatter i 1927 med romanen 'Støtten', som blev den første i en perlerække af romaner og novelle- og digtsamlinger. Erling Kristensen blev gennem sit liv bevilget flere prestigiøse legater, og hans mest kendte roman 'Stodderkongen' fra 1929 er blevet oversat til russisk, svensk.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Den sidste færge blev skrevet den 24-08-2017 af forfatteren Erling Kristensen. Du kan læse bogen Den sidste færge i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Erling Kristensen.

Den sidste færge (1993) - IMDb

Den sidste afgang fra Nyborg med jernbanefærge over storebælt 31. maj 1997.

Den sidste færge af Erling Kristensen - bog.nu

Den sidste færge i drift med jernbanevogne i dansk farvand blev så m/f Prinsesse Benedikte. Den er sammen med søsterskibet m/f Prins Richard bygget hos Ørskov i Frederikshavn i 1997 og senere ombygget til hybrid-drift. Den senere sænkede m/f Ærøsund blev den sidste jernbanefærge i Det Sydfynske Øhav.

RELATEREDE BØGER

Märchen von Hoffnung
Den intellektuelle
Lulu
Papbog m. håndtag: Bondegårdsdyr
Wales, The Midlands, South West England
Regnbuen - Ein Buch für zwei
Klinkevalstrilogien
True Blood 10 - Død i familien
Markløs
En stjerne & en baby
Kæmperne fra MU
Historien om tudsen og hvorfor den har sådan et bredmundet smil
Komedie i mol
Et andet liv, hb
Vikingernes helte. Sagn om de nordiske guder
Psaligrafi og papirkunst
Englens spil