Hvor er Karlas far?

UDGIVELSESDATO 01-06-2013
FORFATTER Pia Olsen og Karla Elena Olsen
ISBN 9788799969616
FILSTØRRELSE 1,50 MB
FILNAVN Hvor er Karlas far?.pdf
Defalske9ere.dk Hvor er Karlas far? Image
Karla har ingen far. Hun er blevet til ved hjælp af en sæddonor - det har hendes mor forklaret hende. Karla forstår ikke helt, hvad en sæddonor er, men han må være en flink mand, for han hjulpet mor og Karla, så de kunne få hinanden. Og så morfar og mormor og Karla kunne få hinanden.Men sæddonoren kan ikke hjælpe Karla med at få en far. Det gør nu heller ikke så meget, for Karla har travlt med at lege med alle sine venner.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Hvor er Karlas far? blev skrevet den 01-06-2013 af forfatteren Pia Olsen og Karla Elena Olsen. Du kan læse bogen Hvor er Karlas far? i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Pia Olsen og Karla Elena Olsen.

Karla's Mum - Startside | Facebook

Hvor er Karlas far? - en bog om en ny familietype Karla har ingen far. Hun er blevet til ved hjælp af en sæddonor - det har hendes mor forklaret hende. Karla forstår ikke helt, hvad en sæddonor er, man han må være en flink mand, for han har hjulpet mor og Karla, så de kunne få hinanden. Og så morfar og mormor og Karla kunne få hinanden.

Karla's Mum - Opslag | Facebook

Hvor er Karlas far? (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Pia Olsen og Karla Elena Olsen - Forlag: Forlaget Spræl - Emner: Regnbuefamilier, Familieformer, Familieliv ...

RELATEREDE BØGER

Den genfødte morder
The Ski-Flirt - Erotic Short Story
De elendige
Vi udforsker stranden
Hafmeyjan litla
Jeg bliver født på side 46
Kort & godt om STRESS, 2. udgave
Verdenskunstens historie i grundtræk
Positiv psykologi på arbejde
Sindre min søn
Må vi lege doktor?
Dobbelt konfekt