Ræven går derude

UDGIVELSESDATO 12-09-2007
FORFATTER Henning Mortensen
ISBN 9788702063325
FILSTØRRELSE 2,54 MB
FILNAVN Ræven går derude.pdf
Defalske9ere.dk Ræven går derude Image
Vejret vil ikke rette sig efter de internationale forudsigelser, det er blevet isvinter i Danmark. Men i egnen omkring Sondrup ved Horsens Fjord, er der ikke kun tale om meteorologisk kulde. Der sker andre grimme ting som gør vinteren direkte uudholdelig. En seriemorder er på spil. Der er allerede begået tre mord, og gerningsmanden er tæt på. I et sommerhus ved Saksild øst for Odder har man fundet en død kvinde surret fast til en stol. En mand er blevet kvalt og hængt med hovedet nedad i en lade i landsbyen Bleld, og i det samme område i det østjyske er en tolvårig pige blevet myrdet på vej til skole. Politiet fra hovedstaden dukker op og får hjælp af Bente Møller fra Odder Politi som bruger sine øjne og sin snusfornuft til at opklare sagen. Ræven går derude er roman nummer to i Sondrup-Trilogien, der begyndte med Næb og kløer, som udkom i 2005, og læseren vil atter træffe personer fra den første bog blandt andet advokat Ludwig Kaas Larsen, som gerne vil tabe sig, de unge elskende, Benny og Pava, den livskåde konditor Johannes Kriegbaum Lind og mange andre.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Ræven går derude-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Henning Mortensen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Ræven går derude online nu så nemt!

Solen er så rød mor - YouTube

Ræven går derude, mor Erindringer 1980-2011 af Lars Hedegaard. 58 /100. Glimrende bog ifølge 4 anmeldere. I anden del af sine erindringer fortsætter Lars Hedegaard, hvor han slap. Han er lige vendt hjem fra USA efter skilsmissen. En ny tilværelse skal bygges op.

Ræven går derude - en grum og respektløs ...

Ræven går derude er roman nummer to i Sondrup-Trilogien , der begyndte med Næb og kløer, som udkom i 2005, og læseren vil atter træffe personer fra den første bog blandt andet advokat Ludwig Kaas Larsen, som gerne vil tabe sig, de unge elskende, Benny og Pava, den livskåde konditor Johannes Kriegbaum Lind og mange andre.

RELATEREDE BØGER

Løftet
Fra Skitse til Piece
Det store kup
Minefelter
Få mere ud af din iPhone - iOS 10
Dragesjæle #4: Sværdenes hemmelighed
Mis med dinosaurfjæs
Under åben himmel
Villads fra Valby som dyrepasser
Skrivekugle Artikler 2013-2014
Sirile gentlemen søges
Det kan altså godt være farligt
Fandekke
Vega er vampyr
Främlingars rike
Boringholm
På journalistikkens vinger
Troldmandens telefon