Geronimos hævn

UDGIVELSESDATO 05-04-2019
FORFATTER Bo Dahl Olsson
ISBN 9788793653665
FILSTØRRELSE 6,15 MB
FILNAVN Geronimos hævn.pdf
Defalske9ere.dk Geronimos hævn Image
Romanen foregår i et landskab med Elvis Presleys, Chuck Berrys og Tom Jones' hits. Drengen Hector vokser op i en fascinerende verden, som på overfladen godt kan se meget almindelig ud, men som rummer meget udover det almindelige. I romanen møder vi hele spektret af 1960’ernes spiritualitet og ungdomskultur – og vi følger Hector og personerne omkring ham helt op i nutiden, samtidig med at vi aldrig helt forlader den bløde muld.Fascinationen af det fremmede, som lå i hele amerikaniseringen af samfundet og som dengang også var truende, får noget næsten trygt over til slut, når Graceland viser sig i horisonten. 'Geronimos hævn' er i familie med Bjarne Nielsen Brovsts kendte roman 'Da Beatles kom til Brovst', som en lidt utilpasset lillebror. Og hvad var det lige med Geronimos hævn? Ja, det er det ubesvarede spørgsmål som romanen igennem giver den sin fortættede spænding.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Geronimos hævn-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bo Dahl Olsson. Med webstedet defalske9ere.dk læses Geronimos hævn online nu så nemt!

Geronimos hævn (E-bog, 2019) • Se pris (4 butikker) hos ...

Geronimos hævn af Bo Dahl Olsson af Splint d. 15. januar 2016. Info . Forfatter Bo Dahl Olsson. Forlag Det Poetiske Bureau. Genre Roman. Omslag Mikkel Pape. Sideantal. 212. Udgivet. 2015. ISBN. 978-87-93347-18-2. Udgave. 1. oplag, 1. udgave . Åh hvor er det irriterende at ...

Reception: Geronimos hævn

Visning af det enkelte resultat. Bo Dahl Olsson : Geronimos hævn kr. 100 Tilføj til kurv

RELATEREDE BØGER

Ein Bett in Cornwall
Hunde spiser kød, heste spiser græs
Around the World Craft and Design Book
Den anden slesvigske krig 1864
Josef och hästen
Jeff Flint och guldrånaren
Sælsomme stjerner stirrer mod jorden
Døden i floden
Sydens lys
Reiterhof Dreililien 8 - Wenn der Sommer geht
At knytte og bryde nære bånd
En omoralisk historia
En Roland Triel-krimi #1: Løbende Tjener