Trofaste Knorten

UDGIVELSESDATO 21-08-2019
FORFATTER Anne-Cath. Vestly
ISBN 9788726135404
FILSTØRRELSE 5,26 MB
FILNAVN Trofaste Knorten.pdf
Defalske9ere.dk Trofaste Knorten Image
Lillebror er ked af det. Selvom mor har fået arbejde i butikken, bliver far stadig nødt til at rejse ud for at tjene penge til familien. Lillebror savner både mor og far. Han ville ønske, de kunne være hjemme hele tiden. Heldigvis har han sin ven Knorten, og han går i hvert fald ingen steder.Den fireårige Lillebror bor sammen med sine forældre og sin storebror. Hans bedste ven er Knorten, en 'ligesomkammerat' formet af en furerod. Da de flytter i et dyrt nyt hus må mor tage et job og fordi far er handelsrejsende, er Lillebror og Knorten tit alene. Heldigvis finder de på en masse sjove ting sammen.'Lillebror og Knorten' var den folkekære norske forfatter Anne-Cath Vestlys tredje bogserie, der havde et mere socialrealitisk tematik end hendes tidligere bøger. Samtidig var valget af en rod som Lillebrors legetøj Anne-Cath Vestlys stille protest mod forbrugersamfundet, som hun mente overskyggede familiesammenholdet.Anne-Cath Vestly (1920-2008) var en norsk skuespillerinde og børnebogsforfatter. Gennem sit liv skrev hun en række serier for børn, og hun er særligt kendt for sin evne at formidle komplicerede emner i børnehøjde. Flere af hendes bøger er blevet filmatiseret, og hun er oversat til mere end 16 sprog.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Trofaste Knorten blev skrevet den 21-08-2019 af forfatteren Anne-Cath. Vestly. Du kan læse bogen Trofaste Knorten i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Anne-Cath. Vestly.

Lillebror og Knerten - Wikipedia, den frie encyklopædi

1970 Senere udgave: Lillebror og Knorten får en legekammerat. Med tegninger af Johan Vestly. Overs. af Aase Ziegler. [Ny udg.] af fortællinger fra Lillebror og Knorten. ♦ Haase, 1970. 59 sider, illustreret

Aurora og den lille blå bil af Anne-Cath. Vestly

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Aurora og den lille blå bil af Anne-Cath. Vestly

RELATEREDE BØGER

Heksen Hissi #2: Hissi får kjæreste
Vietnamkrigen med egne øjne
Raketdrengen
I Ronjas verden
Torschrei
Drottningens barn
Livets herlighed
The Wood Beyond the World
Opgør med byggekulturen
Farligt
Aktivitetsbog med stickers - Rapunzel
Som var mit sind lidt græs der blev fortalt
The Clockmaker's Daughter
Płomienie winy: część 6
Gunnels sommarsaga
Hitlers første verdenskrig
Uskaliaat 1: Anna minun tulla
New Zealand´s Best Trips