Vikingetiden

UDGIVELSESDATO 17-10-2019
FORFATTER Emilie Tholstrup
ISBN 9788770185417
FILSTØRRELSE 8,64 MB
FILNAVN Vikingetiden.pdf
Defalske9ere.dk Vikingetiden Image
For over 1.000 år siden levede vikingerne.Det var en tid med sejlads, konger og magt.Det var også dengang, at navnet ’Danmark’ kom til.Læs mere om vikingetiden i denne bog.Maxi er en serie af letlæste fagbøger til børn i 2.-4. klasse. Bøgerne er bygget op som klassiske fagbøger og er velegnede til de letøvede læsere i indskoling i folkeskolen.Elevopgaver til bogen kan findes på forlagets hjemmeside.Lix: 19
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Vikingetiden blev skrevet den 17-10-2019 af forfatteren Emilie Tholstrup. Du kan læse bogen Vikingetiden i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Emilie Tholstrup.

Vikingetidens mad - Hvad spiste vikingerne?

Vikingetiden. Inger Byrjalsen. Vikingerne byggede Europas bedste og hurtigste skibe og sejlede til fjerne lande. Nogle tog ud for at handle. Andre var sørøvere, som bragte store rigdomme med hjem. Langt de fleste folk levede af at dyrke jorden.

kort fortalt - Ribe VikingeCenter

I vikingetiden skulle husholdningen derimod planlægges og tilpasses årstiderne. Den typiske viking var selvforsynende. Det var bonden, som havde sine husdyr og afgrøder på marken. Der var dog også mennesker, der ikke producerede al deres mad selv, men som i stedet købte "take-away".

RELATEREDE BØGER

Luddes första cup
Familien
Mikkel - Den første Mikkelbog
Skammertegnet 2
Socialret
Der Limfjord von der Seeseite aus gesehen
My Little Pony - Ponyvillen Mysteeri - Ruosteisen hevosenkengän arvoitus
Oluffa Bind 1-2
Tyk og glad som sædvanlig: Fortællinger og åbninger
Et hus af løgne
Tir-Nâzrals arving