Verden vil bedrages

UDGIVELSESDATO 13-11-2018
FORFATTER Sanne Udsen
ISBN 9788771713718
FILSTØRRELSE 8,64 MB
FILNAVN Verden vil bedrages.pdf
Defalske9ere.dk Verden vil bedrages Image
Nogle mennesker er generelt skeptisk indstillede, mens andre i deres naivitet er mere villige til at tro på enten det gode i folk eller i en potentiel forretningsfidus. Men ligegyldigt om vi er godtroende eller skeptiske, vil de fleste af os alligevel kunne narres i et svagt øjeblik.Dette understreges med et utal af eksempler af både forunderlig og fatal karakter i Verden vil bedrages – gælder det også dig?, hvor Sanne Udsen guider læseren gennem et univers af svindel, bedrag og spekulation; fra såkaldte Nigeria-breve og romance scam (dating svindel) over multi level marketing forklædt som pyramidespil til grundigt iscenesat økonomisk kriminalitet i million- og sågar milliardklassen.Dog kan ikke hvem som helst blive en succesfuld svindler. Det kræver eminente overtalelsesevner, udholdenhed, en god fantasi, evnen til at læse andres ønsker og behov, manipulationsevne samt rigelig med is i maven til ikke at lade sig påvirke af ens samvittighed.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Verden vil bedrages er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Sanne Udsen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Sanne Udsen bog online og også downloade det gratis!

Hvem sagde »Verden vil bedrages«? - politiken.dk

Verden vil bedrages. For Nikita Klæstrup, Louise "Twerk Queen" Kjølsen og Ekaterina Krarup Andersen er retten til at praktisere og udleve sit eget skønhedsideal en essentiel del af en feministisk kamp. Men det betyder ikke, at der er helt enighed blandt de tre kvinder fra Girl Squad om hvordan.

Verden vil bedrages - Berlingske.dk

50+ videos Play all Mix - The Dreams Verden vil bedrages YouTube; Ankerstjerne & Burhan G - Tag Hvad Du Vil - Duration: 3:42. ArtPeople 6,102,451 views. 3:42. Thomas ...

RELATEREDE BØGER

Κ σημαίνει Κάρα 3 - Φίλησε με τώρα!
Ensomheden
Min lille bog om mad
Det liberale oprør. Et optimismens budskab
Mord i Las Vegas
Let gang og lidt til
111 Orte in Kopenhagen die man gesehen haben muss
Das Geheimnis der „Oceanic\
Håndboldhistorier - med Rasmus Lauge
Profetiens kald
Rengøring
Dæmonen fra helvede