Kaptajn Underhyler i farver (4) - Professor Prutpotte og den skumle slagplan

UDGIVELSESDATO 10-06-2020
FORFATTER Dav Pilkey
ISBN 9788711985182
FILSTØRRELSE 2,82 MB
FILNAVN Kaptajn Underhyler i farver (4) - Professor Prutpotte og den skumle slagplan.pdf
Defalske9ere.dk Kaptajn Underhyler i farver (4) - Professor Prutpotte og den skumle slagplan Image
Har du fået din daglige dosis af Kaptajn Underhyler? Endda i farver?Jimmy og Otto har opfundet verdens hemmeligste superhelt. Faktisk er han så hemmelig, at han ikke selv ved det.Der er kommet en ny natur- og tekniklærer på Jimmy og Ottos skole. Han hedder Pillerik P. Prutpotte og er noget så fint som professor. Eller rettere en hensynsløs og sindssyg gal og fin professor. Snart går det op for de to uartige drenge, at professor Prutpotte har gang i en farlig mission. Og hvem kan redde hele Jorden fra katastrofen? Det kan Kaptajn Underhyler naturligvis!Bogen er gennemillustreret i farver. Teksten er sat i en læsevenlig størrelse uden alt for meget tekst på hver side.Kan læses fra ca. 6 år.Alle bind i serien bliver genudgivet i farver.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Kaptajn Underhyler i farver (4) - Professor Prutpotte og den skumle slagplan-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Dav Pilkey. Med webstedet defalske9ere.dk læses Kaptajn Underhyler i farver (4) - Professor Prutpotte og den skumle slagplan online nu så nemt!

250 unge til vild drukfest i park - politi anvender peberspray

Stream hvor og når du vil. Filmen om Kaptajn Underhyler. Familiekomedie 2017 USA 1 time 25 minutter. Da skolens nye, underlige lærer åbenbarer sig som en rablende gal superskurk, skal det måske vise sig, at Kaptajn Underhyler var en særdeles nyttig opfindelse.

Filmen om Kaptajn Underhyler

Se flere idéer til Kaptajn klo, Legehus og Legeplads. Disney Mit Første Bibliotek - Klassikere bog: Disney mit første bibliotek er en praktisk og flot boks, fyldt med de bedste disney fortællinger.

RELATEREDE BØGER

Wrecking Ball
Drageløberen, pocket
Blodets bånd #4: Følgesvenden
Dansk arbejdsmarkedspolitik
Revenge
Wild in the City: A guide to urban animals around the globe
Isadora Moon på udflugt (6)
Kold frygt
Millionærdatteren
Skatan som fick salt på stjärten
Den store tid - Stormen
Mindets tavle
Hampus Miller: Det keltiske tegn S2E4
Bortvisning
Fejltrin - Doggerland 1
Apumies - ja 10 muuta eroottista novellia yhteistyössä Erica Lustin kansaa
Blå stjerne
Den som tier
Det skjulte ansigt
Down Under