Græker-Kaj fortæller

UDGIVELSESDATO 25-09-2015
FORFATTER Brian Christensen
ISBN 9788799482849
FILSTØRRELSE 6,52 MB
FILNAVN Græker-Kaj fortæller.pdf
Defalske9ere.dk Græker-Kaj fortæller Image
Græker-Kaj var bonderøv, fisker og radiostjerne.I radioprogrammet ’Monkey Business’ på P3 fortalte han røverhistorier om sin barndom på landet, livet til søs og tilværelsen som pensionist og Puch Maxi-mekaniker på Bornholm. En halv million lyttere grinede med, når Kaj også fortalte anekdoter om damer, småfusk og slagsmål. Eller om dengang da hovmesteren kom skidepiller i sovsen, da Kaj hypnotiserede en hane eller dengang han var nummerpige ved Dansk Melodi Grand Prix 2006. Det sidste var faktisk sandt, men det var ikke kun historiernes indhold, som gjorde Kaj så populær, at P3s lyttere valfartede til Sydbornholm og besøgte den altid gæstfrie ”Græker”. Det var måden, som historierne blev fortalt på. Den smittende latter, det gode humør og dét at kunne fortælle en historie – tilsat lidt ”krydderi”.Radioværterne Mads Vangsø og Adam Duvå Hall fortæller her i bogen om deres fascination af helten og anti-helten Græker-Kaj, som både var scorekarl og ham, der kom galt afsted - og fortalte om det! Røgeriejer og fisker Jesper Lauwersen fortæller om kammeratskab, karantæne og den kompromisløse Kaj, som også fik uvenner på grund af sin stædighed og temperament.Græker-Kaj selv fortæller om hele sit liv. Et hårdt liv med bajer og smøger, tæsk og fiskeriets nedtur. Men også et liv med smukke minder og især - gode historier.”To dage efter, at Kaj og jeg havde gennemgået de sidste rettelser til bogen her, blev han indlagt på Bornholms Hospital. Fire dage senere sov han stille ind. Det skete lørdag den 22. august 2015 kl. 05:45”,forfatter Brian Christensen
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Græker-Kaj fortæller blev skrevet den 25-09-2015 af forfatteren Brian Christensen. Du kan læse bogen Græker-Kaj fortæller i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Brian Christensen.

PDF Dansk Græker-Kaj fortæller

Bogen Græker-Kaj fortæller blev skrevet den 2015-01-02 af forfatteren Brian Christensen. Du kan læse bogen Græker-Kaj fortæller i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside dampdecay.co.uk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Brian Christensen.

Græker-kaj fortæller af Brian Christensen | Bog & idé

Græker-Kaj havde siddet i drikkelag med nogle tyskere på havnen og efter nogle startproblemer med sin Puch Maxi, fik han fart på knallerten og det gik så over stok og sten. - …jeg kom op over bakken der, så tog den altså ved - og det kneb lidt med styringen. Den bestemte sgu selv og kursen var sat… fortæller Græker-Kaj i bogen.

RELATEREDE BØGER

Danmarks bedste smørrebrød - ifølge Ole Troelsø
Den ubeboelige klode
Havblik
På vej til Riget mod Vest
Er du tit fuld?
Vejen til Emil Aarestrup
Marmoreret glas fra Fyens Glasværk
Kærlighed og dæmoner/En anden chance
Vegetarisk hverdag
Gensyn med min barndoms verden
Egils papir
Ønsketræet - Cirkus Mystique 1
Palle Pindsvin og andedammens hemmelighed
Camino - der er ingen vej udenom
Digte
Hævnens gudinde
Børn er overflødige
Århundredets kriminalsager nr. 4
Emmanuel Bove: Fælden