Den niende gåde

UDGIVELSESDATO 05-04-2017
FORFATTER Mary Stewart
ISBN 9788711711569
FILSTØRRELSE 2,55 MB
FILNAVN Den niende gåde.pdf
Defalske9ere.dk Den niende gåde Image
Englænderen Linda Martin ankommer til Paris på en regngrå forårsdag i marts. Hun er rejst den lange vej for at blive guvernante for den niårige Philippe de Valmy, der er arvingen til den storslåede Valmy-slægt. Men ikke alt er, som det ser ud til i Châteu Valmy, hvor hemmeligheder og farer lurer i de mørke kroge, og ingen kan vide sig sikker - hverken den unge arving eller den uskyldige guvernante. Linda bliver hurtigt spundet ind i et farligt net, indtil hun til sidst ikke kan stole på nogen. Ikke en gang den mand, hun elskede.Mary Stewart (1916-2014) var en af de bedst sælgende britiske forfattere, og er særligt blevet anerkendt for sit arbejde med den romantiske mysteriegenre. Hun fik sin litterære debut i 1955 med romanen 'Madam, Will You Talk', der blev oversat til dansk med titlen 'Kniven på struben'. Stewart er desuden kendt for sin romanserie om Merlin, der placerede hende på bestsellerlisterne op igennem 1970‘erne og 1980‘erne.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Den niende gåde-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Mary Stewart. Med webstedet defalske9ere.dk læses Den niende gåde online nu så nemt!

Bøger relateret til "Den niende gåde" af Mary ...

Den niende gåde book. Read reviews from world's largest community for readers.

Den niende gåde, Hæfte • Se pris (4 butikker) hos ...

Den niende gåde (bog) af forfatteren Mary Stewart | Oprettet fra inventtable | Englænderen Linda Martin ankommer til Paris på en regngrå forårsdag i marts. Hun er rejst den lange vej for at blive guvernante for den niårige Philippe de Valm

RELATEREDE BØGER

Det parallelle lig
Pitcairn-øen
Kort & godt om ANGST
Novellen: Struktur, historie og analyse
Handlekompetencer i pædagogisk arbejde med socialt udsatte børn og unge
Mørke hemmeligheder
Lore kommt für alles auf- Roman einer Tanzkapelle
Siwan og Josie
Tillykke med fødselsdagen
Dansen på deadline
Klopoty z mlekiem dla kota
Mirja 3 - Skovens gåder
We are the Champions
Friederikesdal
Компаньонът - Eротика
Svensk fältflora
Mia, Malte og Tornerose
Analfabeten
Dyster Viden, CD
Trøsteren