Waterloo - Historien om fire dage, tre hære og tre slag

UDGIVELSESDATO 04-03-2015
FORFATTER Bernard Cornwell
ISBN 9788711441893
FILSTØRRELSE 7,11 MB
FILNAVN Waterloo - Historien om fire dage, tre hære og tre slag.pdf
Defalske9ere.dk Waterloo - Historien om fire dage, tre hære og tre slag Image
Den 18. juni 1815 stod Wellingtons britisk-hollandske hær over for Napoleons hær i en stille dal syd for Bruxelles. Dagen igennem angreb franskmændene igen og igen Wellingtons styrker, der desperat håbede på, at den preussiske hær snart ville komme dem til undsætning på slagmarken. Denne bog er historien om slaget ved Waterloo, der afsluttede Napoleonskrigene, og de mindre slag ved Quatre-Bras og Ligny to dage før.Ved hjælp af breve og dagbøger kaster Bernard Cornwell nyt lys over de tanker, der løb gennem hovederne på ikke alene Napoleon, marskal Blücher og hertugen af Wellington, men også de almindelige officerer og soldater. De mest dramatiske øjeblikke – fra Napoleons flugt fra Elba til lidelserne i det endelige slag ved Waterloo – er fortalt så levende, at man fornemmer, hvordan det var at kæmpe på denne berømte slagmark.WATERLOO er en intens og gribende historie om et af de mest afgørende slag i Europas historie.Bernard Cornwell (f. 1944) er af Washington Post blevet kaldt en af nutidens største forfattere af historiske romaner. Anne Knudsen priser Bernard Cornwell til skyerne som en af de bedste inden for sin genre.Bernard Cornwell er englænder, men bor i USA.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Waterloo - Historien om fire dage, tre hære og tre slag-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bernard Cornwell. Med webstedet defalske9ere.dk læses Waterloo - Historien om fire dage, tre hære og tre slag online nu så nemt!

Historien om de tre brødrene | Harry Potter | Fandom

Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser. Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt - Studentrabatt er For raskt å få et inntrykk av personen som intervjues og en fin start på jobbintervjuet, ber som regel arbeidsgiveren søkeren om å "fortelle litt om deg selv".

Waterloo: Historien om fire dage, tre hære og tre slag...

Søk & Skriv inneholder materiale om informasjonssøk og akademisk skriving, og er rettet mot studenter som skal skrive oppgaver på bachelor- og masternivå. Sitater som er lengre enn tre linjer skal skrives i et eget avsnitt med innrykk. Her brukes det ikke anførselstegn. Se de enkelte referansestiler.

RELATEREDE BØGER

Fyra historier om maffian i Italien
Two's Company, Three's Best
Farvergården
Teamwork - Metoder til effektivt samarbejde, 4. udgave
Økonomisk virksomhedsbeskrivelse
HUSDYR: Får
Int Wonderjaer
BMW-træf endte tragisk med en politimands død
Lyt på bondegården
Dieselin ja hasiksen käryä
Bulen i mit bryst : en godartet cancerhistorie
Smart læring : hvordan IKT og sosiale medier endrer læring
Lilleør! 50 meninger til tiden
Indespærret i en uge og udsat for brutal og rå vold
Cougar
Świąty Mikołaj