I første række

UDGIVELSESDATO 18-11-2011
FORFATTER Karin Heurlin
ISBN 9788771086782
FILSTØRRELSE 3,45 MB
FILNAVN I første række.pdf
Defalske9ere.dk I første række Image
De fleste kender rygterne om ejendomsmægleren Jan Fog med den røde Ferrari og millionvillaerne ned til Øresund. Men de færreste kender den sande historie. I bogen fortæller Jan Fog ærligt om sin vej til den økonomiske top helt tilbage fra dengang, han var klassens umulige elev, der endte hos skolepsykologen.Ligesom boligerne har en høj pris, så har et liv med meget arbejde og mange penge en pris. Snyd og bedrag. Og det kan det være svært få kærlighedslivet til at fungere, når man altid er på arbejde, eller kvinderne kun vil have en, fordi man har penge. Læseren er i bogen flue på væggen, når Jan sælger boliger, nyder solen på båden i Nice eller drikker kold hvidvin med vennerne på Café Victor.Ud over historien om Fog giver bogen samtidig et yderst sjældent indblik i den danske overklasse, hvor man spiller plat eller krone om 50.000 kr., og hvor den bedste skibakke kun er en helikoptertur væk.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse I første række-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Karin Heurlin. Med webstedet defalske9ere.dk læses I første række online nu så nemt!

Find Første Række på DBA - køb og salg af nyt og brugt

23 præster fra hele landet bidrager med prædikenvejledninger til samtlige tekster i kirkeåret efter første tekstrække. 'I første række' giver: indsigt i teksterne, indlevelse i den kontekst, der skal prædikes i, inspiration til den konkrete prædiken samt

For Anne og Eric er det stilhed før stormen: I første ...

Tekstrække: Første række. Denne hellige lektie skriver profeten Zakarias: Bryd ud i jubel, Zions datter, råb af fryd, Jerusalems datter! Se, din konge kommer til dig, retfærdig og sejrrig, sagtmodig, ridende på et æsel, på en æselhoppes føl.

RELATEREDE BØGER

Pigen med det 3. øje
Solsorten i mit våben
Hverdagens mysterier
Saga rodu z Lipowej 9: Porwanie
Lillesøster
Wer war Robin Hood?
Inherent Vice
FLYSPOTTEREN
Alla hjärtans natt - erotisk novell
Man går og mumler
Hr. Johansen: en silhuet
Underjordiske timer
Klub Drakuli spotyka ducha
Bulgaria
En lumpen stodder
En storm af sværd
Socialismens idé
Ondskabens hotel
Steen Steensen Blicher og hans udgivere