Bo: vandmøllerens sønner

UDGIVELSESDATO 21-07-2017
FORFATTER Lars Nielsen
ISBN 9788711678251
FILSTØRRELSE 2,70 MB
FILNAVN Bo: vandmøllerens sønner.pdf
Defalske9ere.dk Bo: vandmøllerens sønner Image
Lars Nielsens første roman 'Bo – vandmøllerens sønner' tegner et tidsbillede af Midtjylland omkring århundredeskiftet og de hårde vilkår, som den sejlivede befolkning måtte leve under. Bogen fortæller om Bo og hans barndomskærlighed, den faderløse Ninna og om familielivet midt på hedens ufrugtbare og fjendtlige jord, som kan gøre mennesket i stand til at modsætte sig enhver modgang.Den danske forfatter Lars Nielsen (1892-1963) debuterede i 1938 med bogen 'Bo', og siden da er det blevet til over 60 romaner. Langt de fleste af Lars Nielsens bøger foregår i landdistrikter og følger slægters gang, men de har også ofte en udpræget psykologisk vinkel, der gør hans bøger tidsløse og relevante uanset hvilket miljø, de læses i.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bo: vandmøllerens sønner er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Lars Nielsen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Lars Nielsen bog online og også downloade det gratis!

Bo. Vandmøllerens sønner af Lars Nielsen som e-bog

Bo. Vandmøllerens sønner Livet på øerne. Bind 2. Smålandshavet og Nakskov fjord Før faldet Francesca Hævneren Hvorfor? Er du min mor En ærlig mand - del 1 Hedeslottet Den tredje søster Domino Hun bad selv om det Præsten i Løgum Mine egne veje De uskyldige døde Solgt Snoede stier

Danske forfattere/bidragydere til skønlitteratur indtil 1975

This banner text can have markup.. web; books; video; audio; software; images; Toggle navigation

RELATEREDE BØGER

Gurli Gris Memo
Saga Swärd – omskakare och världsresenär
Peter Pedal på telttur
Jesper ta'r fat
Selvkontrol hos børn og unge
HJÆLP! Spillet ta'r mit barn
The Tinkering M-Patient
Springtur
Jes og Nis og Lille Skræk
Midzomernacht op een Zweeds eiland - erotisch verhaal