Meget mærkelig morgen

UDGIVELSESDATO 26-09-2013
FORFATTER Kim Fupz Aakeson
ISBN 9788711357354
FILSTØRRELSE 6,48 MB
FILNAVN Meget mærkelig morgen.pdf
Defalske9ere.dk Meget mærkelig morgen Image
Bagefter trak damen mig med ud i et andet og endnu hvidere rum.Hun sagde: 'Kom nu.''Hvad skal jeg?' spurgte jeg.'Børste tænder,' sagde damen. 'Du slipper ikke.'Jeg spurgte ikke, hvad det var. Damen tog en lille pind og stak den ind i munden på mig. Den var stærk, hold da helt op. Den var stærk, og det skummede, og damen børstede og børstede inde i min mund, og det skummede, og jeg spyttede og spyttede for at få det ud igen.Oplæst af Lars Thiesgaard.OBS. Denne e-bog indeholder oplæsning og er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Meget mærkelig morgen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Kim Fupz Aakeson. Med webstedet defalske9ere.dk læses Meget mærkelig morgen online nu så nemt!

Meget mærkelig morgen - Maneno

Meget mærkelig morgen (Sønderjysk) Af Kim Fupz Aakeson (2019) En pige vågner en morgen, og undrer sig over alting: Værelset, hun sover i, damen som siger hun skal i noget, som hedder "børnehave". På badeværelset skal hun have en pind med noget underligt creme på i munden og senere have noget de kalder "flyverdragt"

Få Meget mærkelig morgen af Kim Fupz Aakeson som e-bog i ...

Det var en mærkelig morgen. Meget mærkelig. Jeg vågnede op i en helt forkert seng. Firkantet. Med en dyne med et blåt mønster på. Jeg så mig omkring. Værelset var også firkantet. Der var hylder. Hylder med bøger. Der var fjollede tegninger på væggen. Der var et vindue. Firkantet. Udenfor var der en have og nogle buske. Helt forkert.

RELATEREDE BØGER

Jeg som anklager
Kaution
Den tynde hud
Den korta sommarn
Havet til Syden
Drømme
Hurra & velkommen!
Katja Kxxx - Stjerne i syndens by
Rum for rum
The Road to Oz
I skyggen af en morder
Skramle Joe
Fra idé til bestseller
En dødsnat
Erantis
Hvid støj
Bogen om bogføring for begyndere