Hjem, kære hjem

UDGIVELSESDATO 08-07-2015
FORFATTER Maria Wendt
ISBN 9788793328976
FILSTØRRELSE 8,42 MB
FILNAVN Hjem, kære hjem.pdf
Defalske9ere.dk Hjem, kære hjem Image
Den 18-årige Michaela Barnes har ikke haft det nemt. Hendes fortid er præget af mobning, vold, svigt og selvmordsforsøg. Faren slår, og moren gør ikke noget ved det på grund af frygt. Michaelas tre bedste venner og hendes lærer vil dog gøre alt for at hjælpe hende. Da hun møder Ian på universitetet, går det langsomt, men sikkert op for hende, at der er en mening med livet, og hun bliver forelsket i ham. Men tør hun at give slip på sine dæmoner og lade kærligheden vise vej?Uddrag af bogenDe sidste par år havde været en hård skolegang med grov mobning, vold og usikkerhed, og jeg har ikke rigtig kunnet finde min egen identitet mellem de andre. Min fortid hindrede mig i at udvikle mig til den person, jeg ville være. Jeg havde drømme om at blive en smuk poet, men en række uheldige begivenheder så disse drømme blive knust og delt som en million stjerner på nattehimlen, og jeg ønskede det – om og om igen, men drømmene var strålende og ødelagte. Jeg har egentlig ikke noget imod det, for jeg ved, hvad der skal til. At få alt du nogensinde har ønsket dig for derefter at miste det, det er, hvad ægte passion og kærlighed er.Om forfatterenMaria Wendt (f. 1992) blev HF-student i 2013 og planlægger at uddanne sig inden for boghandel. Hun er bosat i Ølstykke. Drømmer om at kunne fortsætte forfatterskabet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Hjem, kære hjem er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Maria Wendt. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Maria Wendt bog online og også downloade det gratis!

Dagens tegning: Hjem, kære hjem - politiken.dk

Far, Mor og Bjørn: Sæson 1 - Hjem, kære hjem | Se ...

Hjem, kære hjem - Berlingske.dk

Hjem Kære Hjem bygger på en omfattende research blandt hjemsendte soldater fra de danske styrker i Irak, og den tager udgangspunkt i virkelige hændelser. Blandt andet historien om nygifte soldater, som efter opholdet i Irak kommer hjem til et ægteskab, der ikke kan rumme krigsoplevelserne og derfor ender i ruiner.

RELATEREDE BØGER

I sicksack genom sinnevärlden
Lær at tegne zentangle
Det skete på kvindeudstillingen Charlottenborg 1975
Wonder på vej
Ind i skoven
Ånderne fra tidernes begyndelse
Skal jeg fortælle dig om Aspergers syndrom?
Villads fra Valby får nye ideer
Sæt kulør på eventyr af H.C. Andersen
Far til fire #2: Far til fire i solen
Seriøst, William?
Føroyar Færøerne 1:200.000
Niller på nettet
Soloisten
Bølgernes skum
Menneskejagt
Satans Sjæl