Anna Ancher

UDGIVELSESDATO 08-02-2016
FORFATTER Claus Jacobsen
ISBN 9788711595503
FILSTØRRELSE 10,42 MB
FILNAVN Anna Ancher.pdf
Defalske9ere.dk Anna Ancher Image
Frøken Anna Brøndum, der er næstyngst af en søskendeflok på seks fra barndomshjemmet på Brøndums Gæstgivergård i Skagen, udstiller sit første maleri i København som 20-årig. Og allerede året efter i 1880 får hun officiel debut på Charlottenborg og bliver gift med skagensmaleren Michael Ancher. Det er usædvanligt med kvindelige, udøvende kunstnere på den tid, og kvinder har ikke adgang til uddannelsen på Kunstakademiet.Anna Anchers valg af motiver afspejler sig i en særlig evne til at leve sig ind i skagboernes daglige liv.Anna Ancher er en af dansk malerkunsts førende kolorister. 'Hun var den Første, der ret forstod at fange en Solstraale', noterer maleren og kunstkritikeren, Karl Madsen, der kendte hende bedre end de fleste.Denne bog beretter om Anna Anchers opvækst som barn og ung pige og om hendes voksne liv som kunstner, som hustru, som mor og somværtinde ved festlige lejligheder i kunstnerkolonien i Skagen.Rigt illustreret med flere kendte og ukendte malerier, private fotografier og tegninger fra Anna Anchers skitsebog foruden anekdoter og beretninger fra dem, der var tæt på hende.Dette er den tredje bog i serien om skagensmalerne fra Lindhardt og Ringhof.Tidligere er udkommet:Michael AncherP.S. KrøyerDette er den tredje bog i serien om skagensmalerne fra Lindhardt og Ringhof.Tidligere er udkommet:Michael AncherP.S. Krøyer
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Anna Ancher blev skrevet den 08-02-2016 af forfatteren Claus Jacobsen. Du kan læse bogen Anna Ancher i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Claus Jacobsen.

Anna Ancher på pindene - Ditte Larsen - Turbine

Anna Ancher malede stille eksistenser og hjemlige sysler i modsætning til de tilrejsende kunstnere, som malede heroiske billeder af fiskere og småbønder. Anna Ancher malede mennesker, som hun havde kendt hele sit liv, og hun var eminent til at fange en atmosfære i de små ting.

Anna Ancher - 18 artworks - painting - WikiArt.org

Biografi. Anna Ancher var dotter till Erik Andersson och Anne Hedvig Brøndum och föddes på Brøndums Hotel, som drevs av föräldrarna.Hon var den femte i en syskonskara på sex barn, i vilken också ingick Christen Degn Brøndum, som övertog Brøndums Hotel efter fadern.

RELATEREDE BØGER

Rasmus på farten
Mine 20 år i Gyldendal
Ledelsesbaseret coaching
Paranormal - erotisch verhaal
Windsbraut
Fra Damgaard til Microsoft
Disney Prinsesser Kig & Find - Følg dine drømme
Villads fra Valby
Højt at flyve - ej at falde
Barnet
Hokota
Vise kvinder
Paris: You are here