Kys, kærlighed og kulde

UDGIVELSESDATO 23-03-2018
FORFATTER Bodil Cold Ravnkilde
ISBN 9788711879283
FILSTØRRELSE 8,55 MB
FILNAVN Kys, kærlighed og kulde.pdf
Defalske9ere.dk Kys, kærlighed og kulde Image
Lotte har trænet sig selv op til ikke at lade andre se sin smerte eller græde offentligt. Men selvom der er gået to år, siden hendes mor døde, sidder sorgen stadig og gnaver som et åbent sår, der aldrig fuldstændig heles.Derfor søger Lotte trøst hos veninden Stine, der altid er klar til at lytte. Men da Lottes far skal ud og rejse, skal Lotte bo hos sin moster, onkel og fætter på Svalbard i en hel måned. Lottes far mener, at hun vil have godt af at komme lidt væk fra det hele. Lotte selv er nu ikke helt så sikker ...Bodil Cold-Ravnkilde er en dansk forfatter, producer og instruktør. Hun fik sin litterære debut i 1984 med børnebogen 'Sannes første kys', og herefter er det blevet til mere end 10 børnebøger. Bodil Cold-Ravnkilde fik sin debut som instruktør med tre dokumentarfilm i 1975 i serien 'Den sociale virkelighed'. I 2011 fik hun sin debut som producer af fire afsnit i dokumentarserien 'Sådan er søskende'.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Kys, kærlighed og kulde-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bodil Cold Ravnkilde. Med webstedet defalske9ere.dk læses Kys, kærlighed og kulde online nu så nemt!

| eReolen GO!

Kys & kærlighed - 8. jun. 2017 - kl. 22:17 Kendis-terapeutens supertips: Disse syv ord redder dit forhold Se også: Sig tak og få et godt forhold Redaktionen anbefaler

Vintertræt? Sådan lærer du at elske vinteren | Samvirke

Bag om Et kys til bruden. Efter at den purunge Theolas forældre er omkommet, skal hun bo hos sin onkel, hertugen af Wellesbourne. Men hun møder kun kulde og foragt i sit nye hjem, og hendes glæde er derfor stor, da hun bliver udvalgt til at ledsage sin forkælede og selvglade kusine, Catherine, til Kavonia, hvis konge har anholdt om Catherines hånd.

RELATEREDE BØGER

Investering – lær det selv indeks, fonde og ETF’er
Et passioneret mysterie
Zenobia, drottning av Palmyra
Melinoe #1: Tæl til 0
Projekt Cobra
Postkort fra Grækenland
Rummets ottende farve
Vogterne - dødens kort
So long, Marianne
Pelikanen
Pjok og Petrine 13 Den islandske hest
Pjok og Petrine 3 - Ponyklubben
Slidte smil
Det går over
Mnadhifishaji Tukio la 4: Mwongozo Mpya
Jeg elsker min dukke
Strategi med succes
Tarzans søn
Fra sømand til sabotør