Det forjættede land

UDGIVELSESDATO 23-07-2019
FORFATTER Henrik Pontoppidan
ISBN 9788726169645
FILSTØRRELSE 8,69 MB
FILNAVN Det forjættede land.pdf
Defalske9ere.dk Det forjættede land Image
Emanuel Hansted får arbejde som kapellan i en sjællandsk landsby i protest imod sin far og bylivets kultur. Han forsøger forgæves at leve for og med folket, alt imens hans mor falder dybere og dybere ned i en religiøs psykose, som driver hende til afgrundens rand. Bogen skildrer de politiske og religiøse brydninger, der fandt sted i 1880‘ernes Danmark.Romankredsen 'Det forjættede land' består af tre sammenhængende romaner: 'Muld' (1891), 'Det forjættede land' (1892) og 'Dommens dag' (1895).Den danske forfatter Henrik Pontoppidan (1857-1943) skrev en lang række stærkt samfundskritiske romaner, der giver et udsædvanligt omfattende billede af datidens Danmark. I 1917 modtog han Nobelprisen i litteratur og anses også i dag for at være en af de største danske forfattere nogensinde.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Det forjættede land blev skrevet den 23-07-2019 af forfatteren Henrik Pontoppidan. Du kan læse bogen Det forjættede land i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Henrik Pontoppidan.

Det forjættede land af Henrik Pontoppidan | Bog & idé

Provinshistorier Find podcasten på Itunes (hvor du også kan abonnere på den og på den måde få besked, hver gang, der er et nyt afsnit) Eller find den her: Det forjættede land Grevens fejde Episode 2: Slaget på Øksnebjerg Episode 1: Præsten i skabet Disse kvinder med deres blomstermaleri Storvildtjægeren fra Damsboskovene Episode 2: De…

Det forjættede land

Det forjættede land. Roman: »Apokalypsens Amerika«USA blev grundlagt af fromme pilgrimme, og den religiøse impuls er stadig en vigtig del af den amerikanske mentalitet. Individualismen er dog mindst lige så stærk.

RELATEREDE BØGER

HEKSEMUTTER - OG ANDRE BØRNESANGE
Hamsterredningen
Jævne folk - Fortællinger og friluftsbilleder
Den guddommelige krop
Secret Amsterdam
Fædrenes tro
Mørke vande
Geniale grøntsager fra Vanløse Blues
Meteor
Vilje slår talent
Søde fristelser
En god flygtning
Jordemoder på flugt
The Dark Tower
Rome & Italy South
Eventyrer i Mongoliet