Det meningsfulde arbejdsliv

UDGIVELSESDATO 01-01-2009
FORFATTER Steen Hildebrandt et al.
ISBN 9788779346512
FILSTØRRELSE 7,42 MB
FILNAVN Det meningsfulde arbejdsliv.pdf
Defalske9ere.dk Det meningsfulde arbejdsliv Image
Hanen galer, vækkeuret kimer, måske bipper mobilen. Det er tid til at stå op og gå på arbejde. Men hvorfor gør vi det? Er det for at få mad på bordet, status i samfundet eller noget helt tredje?Hvorfor vi arbejder, og dermed hvad arbejdslivets mening er, har ændret sig op gennem historien. Arbejdet adler, det skal udføres i ansigtets sved eller bærer lønnen i sig selv. I Danmark i dag er meningsfuldt arbejde eftertragtet af både medarbejdere og arbejdsgivere. Medarbejdere søger det, fordi arbejdet er en stor del af livet, og fordi de ønsker at gøre en positiv forskel i samfundet. Arbejdsgivere søger det, fordi god ledelse, der giver mening, også tiltrækker arbejdskraft, motiverer de ansatte og fremmer innovation til gavn for både bundlinjer og bæredygtighed.Men hvad er et meningsfuldt arbejde egentlig? Hvad kan den enkelte gøre for at få et meningsfuldt arbejdsliv uden stress, og hvad kan ledere gøre for at fremme meningen med at arbejde? Antologien Det meningsfulde arbejdsliv sætter disse spørgsmål under debat med ledelsesteoretisk, psykologisk, medicinsk, filosofisk og antropologisk tænkning.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Det meningsfulde arbejdsliv er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Steen Hildebrandt et al.. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Steen Hildebrandt et al. bog online og også downloade det gratis!

Det meningsfulde arbejdsliv - dknyt

Blok 1 Det meningsfulde arbejdsliv - hvad er det? 10:10. Farvel succestyranni - og goddag til bidrag og relationer Emilia Van Hauen, sociolog Det moderne liv giver os masser af frihed til at vælge, hvilket liv vi vil leve. Men det har desværre også gjort os stressede, angste, søvnløse, deprimerede og ensomme.

meningsfulde arbejdsliv, Det - Aarhus Universitetsforlag

Køb Det meningsfuld arbejdsliv - E-bog her. Det meningsfuld arbejdsliv - E-bog af Steen Hildebrandt et al.. Stort online udvalg af bøger, CD'er & DVD'er. Vi er e-mærket. Bog & Mystik - selvudvikling & spiritualitet.

RELATEREDE BØGER

Ett liv i fångenskap
Svensk-Dansk Ordbog
Brev fra en afdød
Fredagsintervjun - Joakim Ruist
Maria Riva
Skovseren på skibet
Van de koele meren des doods
Christian d. 7 og Caroline Mathilde
PAW Patrol - Vovserne redder fodboldkampen
Tilbudsloven
Kragemanden