Marinus

UDGIVELSESDATO 05-10-2007
FORFATTER Gunner Byskov
ISBN 9788779343153
FILSTØRRELSE 8,86 MB
FILNAVN Marinus.pdf
Defalske9ere.dk Marinus Image
Jøden Albert Einstein og nazisten Joseph Goebbels i afslappet samtale. Og Hitler, der presser en gigantisk tysk læderhjelm ned over jordkloden. Begge illustrationer fandt man på forsiden af den parisiske ugeavis 'Marianne' i 1939.Det var ikke ufarligt at gøre nar af Hitler, Göring, Goebbels og Stalin. Men det var netop det, den danskfødte fotograf Marinus Jacob Kjeldgaard gjorde i dristige og teknisk fremragende fotomontager, der prydede en række forsider af 'Marianne'.I Marinus samles, analyseres og diskuteres for første gang 60 af hans skarpeste og mest underfundige fotomontager. Bogen indeholder desuden en historisk oversigt over det bearbejdede fotografi og dets brug i politisk propaganda, ligesom historien om den antifascistiske avis 'Marianne' og den næsten ukendte dansker bag montagerne præsenteres i tekst og billede.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Marinus er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Gunner Byskov. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Gunner Byskov bog online og også downloade det gratis!

Saint Marinus - Wikipedia

Villa til salg, Frederikshavn - På en af de bedste beliggenheder i Frederikshavn ud til Kattegat, udbydes nu denne flotte villa til salg.Fra ejendommen er der kort afstand til lystbådehavnen og adgang til badebro, hvor der frit kan bades. På en af de gode terrasser kan du nyde indsejlingen - eller blot slappe af til bølgens skvulp. Via viadukten er der kort afstand til Bangsbostrand Skole ...

Morten Marinus / Folketinget

Marinus Rasmussen Børup. Dansk forfatter. Født lørdag den 27. juni 1891 i Aarhus Død tirsdag den 15. september 1959 på Frederiksberg. Mini-biografi: Blev student i 1910 og læste teologi, men blev ved 1. verdenskrigs udbrud indkaldt til hæren, avancerede her til løjtnant.

RELATEREDE BØGER

Videre mod vest
Bette Morten
Tankados kode
Ud i afgrunden
Brännömorden
La Vallée de la peur
Et farligt spøgelse
Herr Erlings Magd
Den rigtige verden
Harbingers of Twentieth-Century Neo-classicism
I skuggan av Blå Jungfrun
Jerutte besøger Hundejens