Professionel relationskompetence: Stjernestunder i det relationelle univers

UDGIVELSESDATO 04-10-2018
FORFATTER Anne Linder
ISBN 9788771608694
FILSTØRRELSE 8,18 MB
FILNAVN Professionel relationskompetence: Stjernestunder i det relationelle univers.pdf
Defalske9ere.dk Professionel relationskompetence: Stjernestunder i det relationelle univers Image
De fleste er enige om, at relationskompetencen er central i det pædagogiske arbejde. Netop derfor er det besynderligt, at en kompetence, der er så betydningsfuld for børns trivsel og læring, ikke alle steder i den pædagogiske sektor støttes af en fælles professionel terminologi. Denne bog handler om, hvad relationskompetence egentlig er, og hvordan vi kan udvikle et fagsprog om denne kompetence. Den peger samtidig på, at gode relationer ikke er et mål i sig selv. Målet er at skabe robuste og livsduelige børn. Bogen giver konkrete anvisninger på, hvordan pædagogikken kan være med til at løfte det enkelte menneske op over sin egen snævre, lokale og tidsmæssigt begrænsede horisont og ind i et komplekst fællesskab. Gennem kapitlerne bliver der zoomet ind på forskellige aspekter, der er betydningsfulde for det gode samspil. Bogen sluttes af med at zoome ud og beskrive, hvordan de gode relationer i et større perspektiv er grobund for vores velfærdssamfund. Kapitlerne tager udgangspunkt i den positive psykologis teoriunivers, der på fornem vis kobles sammen med ICDP’ens otte samspilstemaer og pointer fra synlig læring. Det er forfatterens håb, at de professionelle med bogen i hånden vil gøre sig ekstra umage med at skabe udviklingsstøttende relationer, fordi gode relationer åbner op for livet. Det kræver, at de voksne er sensitive og tillægger de pædagogiske stjernestunder betydning.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Professionel relationskompetence: Stjernestunder i det relationelle univers er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Anne Linder. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Anne Linder bog online og også downloade det gratis!

Relationskompetence by Louise Klinge

Relationskompetence book. Read reviews from world's largest community for readers. God undervisning handler ikke bare om faglighed Det er forudsætningen for, at børn kan lære mest muligt og samtidig have det godt. Derfor må lærere vide, hvordan de handler relationskompetent i praksis.

(PDF) Relationel identitet: Hvordan professionelle og borgere skaber...

Professionel relationskompetence: Stjernestunder i det relationelle univers. Omgivet af idioter. Kunsten at tænke klart - 52 tanketorsk du selv kan fange.

RELATEREDE BØGER

Tour of Monte Rosa, The : A Trekker´s Guide
Verden eller
Rise of the Winged Lion
Grappa macht Theater - Krimikomödie
Karkurit
Det glemte barn
Throne of Glass #1: Kongens forkæmper
Kesytä kiire!
Червеният диамант – еротичен разказ
My Little Pony - Equestria Girls - Twilights Prickelnde Pyjamaparty
Blåbjørnekant
Operation bøllebank
Svovlregn
Melbourne
Lone och vintern