Marvfolket

UDGIVELSESDATO 07-11-2011
FORFATTER Keri Hulme
ISBN 9788779558120
FILSTØRRELSE 2,69 MB
FILNAVN Marvfolket.pdf
Defalske9ere.dk Marvfolket Image
En udbrændt og drikfældig kvinde har brudt med sit tidligere liv og dyrker ensomheden i et tårn ved den newzealandske kyst. Kerewin er sig selv nok. Ind i hendes tårnverden bryder en dag den stumme dreng Simon, en ustyrlig, elskelig og mystisk lille størrelse. Han er stukket af fra sin maori-stedfar, som opdrager ham med lige dele prygl og kærtegn. Et drama udspiller sig, hvor livsfarlige traumer river og flår, både i personerne og i læseren.»Den store, altopslugende romanoplevelse er Marvfolket af Keri Hulme ... Den greb mig så dybt, at jeg flere gange måtte lægge den fra mig, men selv, når jeg gjorde det, ville den ikke slippe mig. Jeg kunne ikke holde op med at tænke på personerne, spekulerede på, om der var håb for dem, hvordan de klarede sig, hvad der ville ske med dem ...«- Lene Kaaberbøl, Jyllands-PostenNew Zealand Book Award - Pegasus Prize for Literature - Booker Prize.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Marvfolket-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Keri Hulme. Med webstedet defalske9ere.dk læses Marvfolket online nu så nemt!

Marvfolket | Litteratursiden

Marvfolket (bog) af forfatteren Keri Hulme | Pb, skønlitteratur | En udbrændt og drikfældig kvinde har brudt med sit tidligere liv og dyrker ensomheden i et tårn ved den newzealandske kyst. Kerewin er sig selv nok. Ind i hende

Marvfolket | Arnold Busck

Da Marvfolket udkom første gang i 1984 (på dansk 1987), gik den direkte i, nå ja, marven på en stor gruppe af læsere. Det var en litterær sensation, som forlaget også venligt husker os på på forsiden, og romanen vandt også flere priser - blandt andet årets Booker Prize. Personligt er jeg ikke ramt i marven, men måske lidt i maven.

RELATEREDE BØGER

Japan
Friesenlüge - Ein Nordfriesland Krimi
Maggies barn
Fru Hildes hjem
Alle blomsterne i Paris
El Mundo Perdido
Sult
Ta tillbaka din kraft nu!
Krigsbilleder
Basia i alergia
Kæreste Hanne
EFTER BRANDEN
From the Source: France
Havet
Jens Langkniv
Forvaltningsret - sagsbehandling
Alt er som bekendt erotik. Martin Andersen Nexøs liv og værk
Med bind for øjnene