Fredensborg slot

UDGIVELSESDATO 28-06-2019
FORFATTER Henriette Linnemann
ISBN 9788711915813
FILSTØRRELSE 6,31 MB
FILNAVN Fredensborg slot.pdf
Defalske9ere.dk Fredensborg slot Image
Fredensborg Slot blev bygget som jagtslot for Frederik 4. i 1722 af hofarkitekt I.C. Krieger og har siden dannet ramme om både dagligliv og store begivenheder i Kongehuset. Her holdes bryllups-, sølvbryllups- og fødselsdagsfester, her modtages gæster fra alverdens lande, og dronning Margrethe og hendes familie tilbringer forår og efterår på slottet.Dronning Margrethe har udført et omfattende arbejde med at føre slottet tilbage til den oprindelige indretning, mens prins Henrik har indrettet sine private gemakker i en mere global og franskinspireret stil.Vi kommer også ind i de private arbejdsværelser og stuer, som aldrig har været vist før, og dronning Margrethe har en vigtig stemme i bogen, når hun fortæller om, hvordan statsoverhoveder ridser deres navnetræk ind i slottets glasruder med en diamant, og hvordan hun og prins Henrik spiser frokost i Lille Barokspisestue og tilbringer aftenerne i Frederik 4.s Rum.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Fredensborg slot-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Henriette Linnemann. Med webstedet defalske9ere.dk læses Fredensborg slot online nu så nemt!

Dronningens slotte: Sæson 1 - Fredensborg Slot | Se ...

Som slot kunne det på ingen måde måle sig med Hirschholm, som bygherrens efterfølger og dennes gemalinde lod opføre i Hørsholm få kilometer derfra, men Fredensborg nød til stadighed godt af noget nær samtlige kongelige bygmestres, kunstneres og kunsthåndværkeres, herunder flere generationer af dygtige stukkatørers, færdigheder.

Egelund Slot | Velkommen til Egelund Slot

Lokale nyheder om Fredensborg på Sn.dk. Følg nyhederne fra 29 kommuner på Sjælland. Læs også politirapporten, debat, sport, oplevelser og din e-avis.

RELATEREDE BØGER

Den besatte ambassade
Reif für die Insel - Eine Sylt-Geschichte
På flugt fra døden
Ranchkrigen
Fra Føtex til Folketinget
A cat and a dog
Glæden ved at være til
Den sidste dans og andre historier
Kameliadamen
Strenge tider
La aurora
BMW-træf endte tragisk med en politimands død
Hjertestorm
Tvillingarna
Jeg - en mand
Fantāzija par nolaupīšanu - Erotisks īss stāsts
Det gröna ansiktet
Pigen i isen
Utyske Som utyske
Czarny warkocz