Snemandens nye næse

UDGIVELSESDATO 09-08-2019
FORFATTER Knud Holst
ISBN 9788726063387
FILSTØRRELSE 1,30 MB
FILNAVN Snemandens nye næse.pdf
Defalske9ere.dk Snemandens nye næse Image
Stakkels snemand! Han har mistet sin næse. Hvad gør man så, når man er lavet af sne og ikke kan røre sig ud af flækken?Heldigvis kender snemanden en tryllekat, der hedder Filihankat, og hvis nogen kan hjælpe med at få næsen igen, så er det ham.Knud Holst (1936-1995) var en dansk forfatter, som udgav en lang række noveller, digtsamlinger og børnebøger. Den populære forfatter Hanne Vibeke Holst er datter af Knud Holst og udgav i 2013 bogen 'Knud den store' om sin fars liv og karriere.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Snemandens nye næse blev skrevet den 09-08-2019 af forfatteren Knud Holst. Du kan læse bogen Snemandens nye næse i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Knud Holst.

Snemandens nye næse (E-bog, 2019) • Se priser (4 ...

Shop efter snemand på Kelkoo. Sammenlign et stort udvalg af snemand tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs anmeldelser for at hjælpe dig.

blandet-barnbog-side6 - Denglemteskuffe-Bog

6. Lav hår, skæg og snemandens næse ud af kartet uld og lim på. 7. Lav englevinger i karton og lim på med limpistol. Tips: Rul kanterne på nissehuerne. Det giver en pæn kant, og tubestrikken trævler ikke. Ligeledes limes tubestrik-enderne på snemandens tørklæde sammen med limpistol, så det får pæne kanter, der ikke trævler.

RELATEREDE BØGER

Lyda i rummet
Græd blot hjerte -
Palle på skovtur
Veje til Nidaros
Work-life balance 2.0
Viden der virker
Wygrywa miłość - Ponadczasowe historie miłosne Barbary Cartland
Det inderste rum
De falske fragmentene : og forskerne som gjorde dem til dødehavsruller
Yoko Tsuno - de tyske eventyr