Pigen med de meget grønne negle

UDGIVELSESDATO 02-08-2018
FORFATTER Hans Hansen
ISBN 9788711665770
FILSTØRRELSE 8,90 MB
FILNAVN Pigen med de meget grønne negle.pdf
Defalske9ere.dk Pigen med de meget grønne negle Image
Gustav og hans kæreste Laila er på Læsø sammen med Lailas mor, men feriehyggen bliver afbrudt, da de opsnuser et mysterium. Hvem er den smukke pige med de meget grønne negle, og er ham den grove mand i den sorte Ford virkelig hendes bror – eller er han en trussel mod hendes liv? Hvad er det for en pakke, hun har haft med til 'Chefen', og er hun der overhovedet af egen fri vilje? Gustav og Laila er ude, hvor de ikke kan bunde…Hans Hansen (f. 1939) er en dansk forfatter, som har tillige været Statens Børnefilmkonsulent ved Det danske Filminstitut. Frem til 1985 har Hans Hansen arbejdet som fuldtidsforfatter. Han debuterede med en novellesamling for voksne i 1965, og med tiden er det blevet til godt 40 bøger, mest for børn og unge – bl.a. er Hansen forfatteren bag 'Vil du se min smukke navle?'. Derudover har Hans Hansen skrevet en række noveller og mange manuskripter til spillefilm, teater, radio og TV.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Pigen med de meget grønne negle er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Hans Hansen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Hans Hansen bog online og også downloade det gratis!

Få smukke negle med kvalitetsprodukter fra Magasin.dk

Blandt de 23 forskellige mærker vi forhandler, finder du neglelakker, som er vidt forskellige i farve og udtryk. Dertil kommer vores store udvalg af tilbehør såsom børster, pensler, toilettasker og meget mere. Tag et kig med det samme og bliv inspireret af vores store udvalg af beautyprodukter.

Pin på Negle tipper og negle produkter

Results of Tags "Pigen med de grønne øjne".

RELATEREDE BØGER

En midsommernat
Basia i Dziadkowie
Beijing
Om tid og vand
Aldrig glemt Bind 1-2
Skjulestedet
Tiefe See
Drengen med heksehjertet #2: Galgebakken
Cæsar
Det var så den vinter
Dengang dinosaurerne var små