Lones balkanfærd

UDGIVELSESDATO 10-04-2020
FORFATTER Bodil Bech
ISBN 9788726271881
FILSTØRRELSE 7,55 MB
FILNAVN Lones balkanfærd.pdf
Defalske9ere.dk Lones balkanfærd Image
Bodil Bech udgav ungdomsromanen 'Lones Balkanfærd' under pseudonymet Anne Fole i 1942, året for hendes død. Romanens unge hovedperson, Lone, sparer selv penge sammen, så hun kan besøge sin elskede far i Balkan efter gymnasiet. Hun er mere interesseret i eventyr og frihed end i giftemål og fast arbejde. På den måde minder hun om Bodil Bech, som var mere berejst end de fleste kvinder i samtiden. Hun opholdt sig fem år i USA for at uddanne sig i musik, var på talrige pilgrimsture i Europa og besøgte også forbilledet, den svensk-finske digter Edith Södergrans hus i Raivola nær Sankt Petersborg.Bodil Bech (1889-1942) var på mange måder et usædvanligt og interessant menneske. Hun uddannede sig som koncertpianist på konservatoriet i New York og var mere berejst end de fleste i samtiden. Hun debuterede sent som forfatter i en alder af 45 år, og hendes digtsamlinger blev flot anmeldt af Danmarks klogeste anmeldere. Hun var i kreds med berømtheder som Thøger Larsen, Johannes V. Jensen og Jens August Schade, som hun senere kom til at danne par med, men vandt alligevel aldrig bred anerkendelse. Hun er blevet beskrevet som et vildt og fyrigt menneske, der mødte megen modgang. Hun døde allerede som 53-årig.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Lones balkanfærd blev skrevet den 10-04-2020 af forfatteren Bodil Bech. Du kan læse bogen Lones balkanfærd i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Bodil Bech.

Ornepigen bodil - BUTIKPRIS.DK

Martin og hans familie skal rejse op gennem Sydafrika til Onkel Oles store gård. På turen opdager Martin og hans far, at der er gemt diamanter i deres dåse

Svenskere på katastrofekurs mod Nordpolen | historienet.dk

Se og køb bøger af forfatteren Bodil Bech hos WilliamDam.dk. Ring til os: 56 96 46 00 (Alle hverdage 8:30 til 15:00)

RELATEREDE BØGER

Stride slægter
Brandmand Sam: Bjergets konge
Ikkevoldens styrke
Med døden i hælene
Tænk dig til et godt liv
Gry flyver og farer
Erika Ewalds kærlighed
Kommissæren
Tak for mørket, far
En cirkel af blod
Bortglömd
Lyset for de Lærde blot?