Hævnen er min

UDGIVELSESDATO 06-04-2017
FORFATTER Louis L'Amour
ISBN 9788711581988
FILSTØRRELSE 3,55 MB
FILNAVN Hævnen er min.pdf
Defalske9ere.dk Hævnen er min Image
I ti år havde Val Trevallion levet besat af tanken om at finde og dræbe sine forældres mordere. De blev myrdet, da han var tolv år, og i de ti år, der er gået, har han arbejdet på en handelsstation, været sætter hos en bogtrykker, muldyrdriver, guldgraver og matros på en fladbåd. Men først og fremmest har han arbejdet i miner, været sjakbejs som atten-årig og driftsleder som tyveårig. Nu tager han til Comstock, hvor der netop er fundet sølvmalm. men han er ikke kommet for at gøre store fund og blive rig.Fire af de mænd, der var med til at myrde hand far og mor, er nu døde. Resten lever. Han ved, at de vil komme til Comstock for at få del i byttet. Og tålmodigt som jægeren vil han vente på dem ...Louis L‘Amour (1908-1988) var en af USA‘s mest populære storytellers med sine rå og underholdende fortællinger fra det vilde vesten. Louis L‘Amour skrev omkring 100 romaner, som alle strøg ind på de amerikanske bestsellerlister. Louis L‘Amour voksede op i North Dakota og ville selv være en troværdig karakter i sit farverige western-univers. Hans store kærlighed til naturen og hans løbende historiske research gav ham indsigt i og forståelse for livets udfordringer i det barske nordamerikanske grænseland.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Hævnen er min blev skrevet den 06-04-2017 af forfatteren Louis L'Amour. Du kan læse bogen Hævnen er min i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Louis L'Amour.

Pølsevogn - Hævnen Er Sjov - YouTube

50+ videos Play all Mix - Pølsevogn - Hævnen Er Sjov YouTube Mix Play all Mix - TV 2 ZULU YouTube Realitystjerner - Hævnen Er Sjov - Duration: 23:29.

'Colombiana': Hævnen er sød - men er den fornuftig?

Køb Hævnen er min af Louis L'amour som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. I ti år havde Val Trevallion levet besat af tanken om at finde og dræbe sine forældres mordere. D..

RELATEREDE BØGER

Clausen
Ali
Medier og digital kultur
Vores Gade: Pelles pakker
Didriksen Detektiverne
Pigen fra Auschwitz
The Vampire Diaries #7 Midnat
Sukkerchok
Til minde om mine følelser
Hvorfor er vi protestanter?
Tak trzymać tom 3: Niepokonani, niepokorni