Det dér og dét der

UDGIVELSESDATO 18-08-2017
FORFATTER Louise Juhl Dalsgaard
ISBN 9788793046658
FILSTØRRELSE 5,99 MB
FILNAVN Det dér og dét der.pdf
Defalske9ere.dk Det dér og dét der Image
Det dér og dét der er en roman om en ung kvinde, hendes barndom og opvækst, et langstrakt sygdomsforløb og det, der følger. Det er en fortællling om en familie, om usagtheder og afmagt og om at være splittet mellem intellekt og følelser i en grad, så begge synes at komme til kort. Fortællingen veksler mellem en jeg-fortællers poetiske indre, barndommens tanker og drømme og nøgterne uddrag fra en virkelig psykiatrisk journal.Romanens jeg-fortæller beslutter sig for at ændre sig selv og sit liv. Hun er lige blevet student, verden ligger åben, hun har en sød kæreste og vil leve livet fuldt ud. Men hun er utilfreds med sin krop og vil tabe sig. På kun ni måneder taber hun 40 kg. Hun bliver indlagt blandt dødssyge kræftpatienter og aidsramte, udskrives til sit eget selskab og begynder at læse på universitetet, hvor hun motionerer, lever på en sten om dagen og overspiser om natten.Efter uddannelse som bibliotekar flytter hun til Aarhus, tilknyttes Center for Spiseforstyrrelser og gennemgår et langvarigt behandlingsforløb. Gennem samvær med forældrene oprulles hendes historie og barndom, forbudte tanker, ´ked af det-hed´ som ikke måtte italesættes, lærere, der ikke forstod hendes tanker. Superbegavet og altid foran, men samtidig uindpasselig og helt sin egen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Det dér og dét der-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Louise Juhl Dalsgaard. Med webstedet defalske9ere.dk læses Det dér og dét der online nu så nemt!

Det dér og dét der | Forlaget EC Edition

Siden 1. december sidste år har brugerne af DRTV kunnet begive sig til Korsbæk, lige når det passede dem. Dengang lagde DRTV den restaurerede udgave af Lise Nørgaards populære 'Matador'-serie i 24 afsnit ud som julekalender, og dér ligger den fortsat. Imidlertid har en del seere også efterlyst, at DR viser serien som føljeton på skærmen, mens coronakrisen står på.

Iben Hjejle om modetrend: "Det er jo absurd!?" - ALT.dk

Det dér og dét der. Af Louise Juhl Dalsgaard Der er altid nogen at befri. Af Johanne Kirstine Fall Vinterpiger. Af Laurie Halse Anderson Den spiselige kvinde. Af Margaret Atwood Den hængte mand. Af Francesca Lia Block ...

RELATEREDE BØGER

I vores familie cykler vi ikke
Samfunnssikkerhet
Øje for øje
Ripples on the water
Østens vises liv og lære
Mindelandet #1: Dronningernes Erindringer
Kærester (Mille-bog 2)
Naturens sprog
Den kriblende have
Essentielle olier i mad og drikke
De er den jeg elsker højest - Venskabet mellem H.C. Andersen og Edvard Collin